Бош: Боли ни, че загубихме


Н. Гавазов

Бош: Боли ни, че загубихме

Старши-треньорът на ПСВ Айндховен Петер Бош коментира загубата с 2:0 от Борусия Дортмунд в мач-реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига.

"Започнахме мача зле. След първите 30 минути успяхме да се окопитим и да вземем инициативата, но, за съжаление, не успяхме да отбележим в периода, в който пресирахме. Доминирахме в мача, но липсваше финалния пас. Може би става дума и за липса на късмет. Боли ни, че загубихме днес. Да отпаднеш от Шампионската лига винаги е тежко.

Често имахме свободен централен защитник, но това означаваше, че сме с човек по-малко в друга част на терена. След това променихме стратегията си и заиграхме един на един по целия терен. Тогава нещата започнаха да изглеждат по-добре. Играхме добре през второто полувреме и стигахме до тяхното наказателно поле в доста случаи. Имахме проблем обаче при вземането на решения, а липсваше и финалния пас. Късметът също ни обърна гръб при удара в гредата на Лосано и при изстрела на Де Йонг над вратата. Трябваше да отбележим при тези положения, а не го направихме", заяви Бош.

  Сподели
166