Рейнджърс и Валенсия няма да се победят


Т. Михайлов

Рейнджърс и Валенсия няма да се победят

Рейнджърс - Валенсия
Стадион: "Иброкс", Глазгоу
Дата: 20.10.2010
Час: 21:45
Съдия: Никола Рицоли (Италия)


Глазгоу Рейнджърс посреща Валенсия във важен двубой за двата тима, част от програмата на Група C на Шампионската лига. В нея са още Манчестър Юнайтед и Бурсаспор, а класирането е интересно, тъй като Джърс и “червените дяволи” имат по 4 точки, Лос Че са с 3, а “крокодилите” са с 0.

Рейнджърс направи страхотен първи мач в Лигата, завършвайки 0:0 с Манчестър Юнайтед на “Олд Трафорд”. След това шотландците пречупиха Бурсаспор. Досега те не са допуснали гол в турнира като ще се надяват срещу Валенсия тази тенденция да продължи. Във Висшата лига “сините” са лидер с 8 победи от 8 мача. Селтик обаче е със същите показатели, а в неделя предстои и Олд Фърм.

Валенсия започна със смазващата победа над Бурсаспор в Турция, но след това загуби у дома от Манчестър Юнайтед с късен гол на Хавиер Ернандес. Тази неочаквана загуба усложни плановете на “прилепите”, които ще гонят задължителен успех на “Айброкс”. От събота Валенсия вече не е лидер в Примера, тъй като отстъпи с 1:2 на шампиона Барселона, след обрат на “Камп ноу”.

Рейнджърс и Валенсия са се срещали 4 пъти в европейските турнири като испанците имат три победи, а една среща е завършила наравно. През 1999/2000, когато “прилепите” стигнаха финала двата клуба бяха в една група и Лос Че записаха два успеха с 2:0 и 2:1.

Вратарят Алън Макрегър се завръща за мача след претърпяно наказание от един мач. Лий Макълъх е аут поради травма, получена в квалификацията на Шотландия срещу Испания. Джеймс Бийти е с разтежение.

Валенсия пристигна на Острова без Мехмет Топал и Хоакин Санчес, които са с травми в глезена. Защитникът Мигел има разтежение. Срещу Манчестър Юнайтед контузия получи и Мадуро.

Валенсия е лек фаворит в мача, тъй като определено разполага с по-стойностни футболисти. Рейнджърс най-сетне пречупи каръка си пред своя публика, а сега “сините” ще са доволни и на равен, което означава, че ще се затворят. В отбрана те са доста стабилни и нищо чудно да станем свидетели на скучновато 0:0.

Последни 5 изиграни срещи:

Рейнджърс:

21 септември Рейнджърс - Дънфърмлин 7:2 (Купа на Лигата)
26 септември Абърдийн - Рейнджърс 2:3 (Висша лига)
29 септември Рейнджърс - Бурсаспор 1:0 (Шампионска лига)
02 октомври Хартс - Рейнджърс 1:2 (Висша лига)
16 октомври Рейнджърс - Мъдъруел 4:1 (Висша лига)

Валенсия:

22 септември Валенсия-  Атлетико Мадрид 1:1 (Примера)
25 септември Спортинг Хихон - Валенсия 0:2 (Примера)
29 септември Валенсия - Манчестър Юнайтед 0:1 (Шампионска лига)
02 октомври Валенсия - Атлетик Билбао 2:1 (Примера)
16 октомври Барселона - Валенсия 2:1 (Примера)


Досегашни срещи:

Рейнджърс - Валенсия

4 мача
0 победи за Рейнджърс
1 равенство
3 победи за Валенсия
Голова Разлика: 8:3 за Валенсия


Коефициенти от bet365:
Рейнджърс - 3.50
Равен - 3.20
Валенсия - 2.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
197