Анонс на срещите от Лига Европа за сряда, 02.12


.

Анонс на срещите от Лига Европа за сряда, 02.12

Група A:

Тимишоара – Аякс
02.12.2009 , 22:05 часа
Стадион: Дан Палтинисану

Срещата между Тимишоара и Аякс ще реши доста неща в Група A. Първия двубой Тимишоара хвърли бомбата, като стигна до нулево реми на „Амстердам Арина” и сега се очакват нови още по-вълнуващи 90 минути.
Аякс са лидери в група заедно със състава на Андерлехт с по 8 точки и им е необходима само една за класиране в следващата фаза. Тимишоара са последни с 2 точки и евентуалното има продължаване минава през две победи и въртележка в челото на класирането.
Предвид ситуацията в групата има вероятност Аякс да не се напрягат много, много и румънците отново да се доберат до някоя точка.

Коефициенти bet365:
Тимишоара – 4.33
Равен – 3.60
Аякс – 1.80

Прогноза – 1:1

         

Андерлехт – Динамо Загреб

02.12.2009 , 22.05 часа
Стадион: Констант Ванден Щок

Мачът между Андерлехт и Динамо ще бъде решаващ както за белгийците, така и за хърватите. Първата среща между двата отбора завърши с победа на Андерлехт с 2:0. и сега Динамо ще излезнат за реванш.
Андерлехт дели първото място в групата с отбора на Аякс и също както холандците се нуждаят само от точка за класиране в следващата фаза. Динамо е на трета позиция с три точки и се нуждае от две победи за продължаване напред.
С оглед на представянето на двата отбора най-логичното нещо е Андерлехт отново да се наложи над Динамо.

Коефициенти bet365:
Андерлехт – 1.57
Равен – 3.80
Динамо Загреб – 6.00

Прогноза – 2:1

         
 
Група B:

Валенсия – Лил
02.12.2009 , 22:05 часа
Стадион: Местая

Сблъсъкът на върха в Група B от Лига Европа. При победа двата отбора имат шанса да се класират предсрочно в следващия кръг. При загуба обаче победеният отбор може да отпадне от надпреварата. Първи сблъсък между Валенсия и Лил завърши при равенство 1:1 и остави много въпросителни за реванша.
Лил е лидер в групата със 7 точки, а Валенсия дели второто място със сътава на Дженуа с по 6 точки. Всичко различно от победа на Лил означава, че квотите за шестнадесетина финалите ще се разпределят в последния кръг.
Най-вероятно тази сраща ще се реши от мотивацията на съперниците. Двата отбора изглеждат изключително равностойни и най-логичния резултат е равният.

Коефициенти bet365:
Валенсия – 1.67
Равен – 3.60
Лил – 5.50

Прогноза – 2:2

         

Славия Прага – Дженоа
02.12.2009 , 22:05 часа
Стадион: Еден

Вторият мач от Група B противопоставя отборите на Славия Прага и Дженуа. Първата среща между тях завърши с победа на италианците с 2:0 и сега те са амбицитани да повторят успеха си.
„Генуезците” делят второто място в групата с Валенсия с по 6 точки и една евентуална победа би означавала почти сигурно класиране напред. Славия е на последна позиция в групата с 2 точки, но предвид завързаната битка между отборите преди тях в класирането, при две победи може да продължи участието си.
Въпреки амбициите на Славия да запише първа победа в турнира, прогнозата ни е, че Дженуа ще стигне до трите точки.

Коефициенти bet365:

Славия Прага – 3.40
Равен – 3.30
Дженоа – 2.05

Прогноза – 1:3

         

Група C:

Селтик – Апоел Тел Авив
02.12.2009 , 22:05 часа
Стадион: Селтик Парк

Селтик и Апоел ще ни представят един от най-интересните двубои от този кръг. В първата среща Апоел победи с 2:1 и сега Селтик ще търси отмъщение у дома.
Най-неочаквано тимът от Тел Авив е лидер в групата с 9 точки и се нуждаят от една точка за да продължат. Селтик пък се представя на другия полюс и е последен в групата с едва 2 точки. Въпреки това шотландците имат теоретичен шанс за класиране, но това минава със задължителна победа на Апоел.
Въпреки отчайващото си представяне до момента, Селтик ще зарадва привържаниците си с победа и ще се завърне в борбата в групата.

Коефициенти bet365:
Селтик – 1.80
Равен – 3.50
Апоел Тел Авив – 4.50

Прогноза 3:0

         

Хамбургер – Рапид Виена
02.12.2009 , 22:05 часа
Стадион: Нордбанк Арена

Хамбургер и Рапид ще се изправят в двубой, който до голяма степен ще реши съдбата им в групата. Първата среща между тях завърши с изненадваща победа за австрийците. Хамбургер ще се опита да изтрие срама с три точки пред собствена публика.
Немците са втори в групата със 7 точки и една победа ще им осигури продължаване в надпреварата. Рапид са трети с 4 точки и ще се опитат да повторят успеха си и н немска земя.
В тази среща очакваме двуостър двубой, като най-вероятно Хамбургер ще успее да спечели и да излезне от групата.

Коефициенти bet365:
Хамбургер – 1.44
Равен – 4.33
Рапид Виена – 7.00

Прогноза – 3:1

         

Група G:

Залцбург – Лацио
02.12.2009 , 20:00 часа
Стадион:ЕМ-Щадион Валс-Зиценхайм

Залцбург са с пълен актив от 12 точки и само някакво чудо може да ги остави извън следващия кръг. Лацио пък от своя страна дели второто място в групата с отборът на Виляреал с по 6 точки. Първата среща между двата отбора завърши с победа на австрийците с 2:1 и тогава всички специалисти бяха много озадачени.
Лошото за Залцбург в този среща е единствено статистиката, която показва, че те нямат домакинска победа срещу италиански отбори в 4-те си предишни двубоя с клубове от Апенините. Лацио пък до сега е имал две визити на австрийска земя и е записал 2 победи.
Една победа в този мач може да се окаже пътят към следващия кръг на Лига Европа за Лацио, като се има предвид, че последния кръг приемат неубедително представящия се български шампион Левски. За Залцбург пък победата ще е единствено за допълнително самочувствие и това ни дава основание да смятаме, че австрийците ще допуснат първо поражение в Лига Европа.

Коефициенти bet365:
Злецбург – 2.60
Равен – 3.30
Лацио – 2.63

Прогноза – 1:2

         

Левски - Виляреал
02.12.2009 , 20:00 часа
Стадион: Геогри Апарухов

Левски са на последно място в групата без спечелена точка и шансовете им да продължат напред в надпреварата са илюзорни. Виляреал дели второто място със състава на Лацио, с по 6 точки. Първата среща между двата отбора завърши с победа 1:0 за испанците и сега от Левски ще се опитат да си върнат макар и частично.
Единствената среща на Виляреал с български отбор бе именно победата над Левски в първия кръг от кампанията. Левски до момента 6 пъти се е изправял срещу испански отбори като домакин и е записал 2 победи и 4 поражения.
Загуба в този мач за Виляреал почти сигурно ще сложи край на амбициите на треньора Ернесто Валверде и неговите възпитаници. Левски пък ще бъдат окрилени от вярната си публика и ще търсят отмъщение за загубата в Испания. Прогнозата ни за мача е нова победа за испанците.

Коефициенти bet365:
Левски – 7.50                       
Равен – 4.33
Виляреал – 1.44

Прогноза 1:2

         

Група H:

Шериф – Стяуа
02.12.2009 , 20:00 часа
Стадион: Шериф

Сблъсъкът между Шериф и Стяуа може да доведе както до отпадането и на двата отбора от надпреварата, така и до продължаване на всеки един от тях в следващия етап. Първия мач между двата отбора завърши с нулево равенство и двобоят в Тираспол ще предостави шанс на всеки от тях да се докаже.
Шериф са на трето място в групата и при евентуална победа и загуба на Твенте, в последния мач ще могат да се борят да се класират в следващия етап. Стяуа са последни в групата с 2 точки и шансовете им за класиране са теоретични, като минават през задължителна победа в Молдова.
И двата отбора ще са мотивирани до краен предел да спечелят двубоя, но прогнозата ни е, че отново няма да се победят.

Коефициенти bet365:
Шериф – 2.50
Равен – 3.30
Стяуа – 2.75

Прогноза – 1:1

         

Твенте – Фенербахче
02.12.2009, 20:00 часа
Стадион: Де Гролс Весте

Двубоят между Твенте и Фенербахче ще определи победителя в групата. Първата среща между двата тима завърши с победа на холандците с 2:1 и сега турците отиват да мъстят и да си подпечатат първото място в групата.
Твенте е втори в групата със 7 точки и победа в този мач ще му осигури почти сигурно класиране. Фенребахче са лидери във временното класиране и при победа в предстоящия мач, стават сигурни победители в групата и участници в следващия кръг.
Предвид победата на Твенте в Турция и все по-добрата игра показвана от холандците, прогнозата ни за този мач е нова победа за тима на Стив Макларън.

Коефициенти bet365:

Твенте – 2.15
Равен – 3.25
Фенербахче – 3.40

Прогноза – 2:0

         

Група I:

БАТЕ Борисов - Бенфика
02.12.2009 , 20:00 часа
Стадион: Динамо (Минск)

Срещата между БАТЕ и Бенфика се явява на живот и смърт за домакините. Срещата в Лисабон между двата тима завърши с победа за домакините с 2:0 и футболистите от Борисов ще се опитат да докажат, че могат да победят португалците.
БАТЕ са трети в групата с 4 точки и ще се опитат да победят в оставащите си мачове до края на групата, което ще им гарантира преминаването в следващата фаза. Бенфика пък е на чело с актив от 9 точки и ще се опита да спечели поне една точка, което да им осигури по-нататъшно участие.
Като се отбележи слабото представяне на БАТЕ като домакин, те едва ли ще успеят да победят Бенфика. Прогнозата ни за мача е ревен.

Коефициенти bet365:

БАТЕ Борисов – 4.50
Равен – 3.50
Бенфика – 1.80

Прогноза  - 0:0

         

АЕК – Евертън

02.12.2009 , 20:00 часа
Стадион: Олимпийски

Срещата от този кръг на надпреварата се явява мачът на сезона за АЕК. Пръвия двубой между двата тима завърши с разгромна победа за Евертън с 4:0 и гръцките футболисти ще се опитат да се измият срама пред родна публика.
АЕК са дели третото място в групата с БАТЕ Борисов с по 4 точки и единственият им шанс за класиране са две победи. Евертън са на втора позиция с 6 точки и продължаването им напред в надпреварата въобще не е сигурно.
Мачът ще се играе пред пълни трибуни, което ще даде допълнителни „крила” на АЕК, но едва ли ие те ще им помогнат да вземат нещо от англичаните.

Коефициенти bet365:
АЕК – 2.90
Равен – 3.25
Евертън – 2.40

Прогноза – 0:2

 
ДИМИТЪР АНГЕЛОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
134