Майката на Боатенг: Синът ми малтретира жени от години


Н. Гавазов

Майката на Боатенг: Синът ми малтретира жени от години

Публично бе оповестено писмо от Мартина Боатенг, майката на бившия защитник на Байерн и националния отбор на Германия Жером Боатенг , което тя изпрати през 2021 г. до адвоката на футболиста, представляващ интересите му по време на дело по дело, в което играчът бе обвинен в домашна насилие. Част от съдържанието на това писмо бе публикувано от Spiegel на 15 март.

"От години синът ми малтретира жени, както психически, така и физически. Сега Касия Ленхард се е самоубила и той все още не иска да поеме отговорност за последствията от поведението си“, цитира Spiegel част от това писмо.

Припомняме, че през февруари 2021 г. Касия Ленхард бе намерена мъртва в апартамента си в Берлин. От полицията съобщиха, че смъртта на моделката не е насилствена.

На 4 февруари същата година Боатенг обяви раздялата си с Ленхард, след като момичето катастрофира с колата му. Накрая германският футболист обвини бившата си страст в изнудване и я нарече причина за кавги със семейството му. Касия Ленхард отвърна, като обвини германския футболист в лъжа и редовна изневяра.

Футболистът беше обвинен и в нанасяне на телесна повреда на бившата си приятелка и майка на две дъщери Шерин Зенлер.

Боатенг игра за Байерн от 2011 до 2021 г.

  Сподели
187