Касано: Капело и Спалети не струват, а Тоти е крадец


.

Касано: Капело и Спалети не струват, а Тоти е крадец

Звездата на Сампдория Антонио Касано издаде автобиографията си "Ще ви разкажа всичко", в която са описани скандалите му с наставниците и детайли от личния му живот.

Нападателят е най-остър спрямо мениджърът на Англия Фабио Капело. Двамата бяха близки приятели в Рома, но в Реал Мадрид отношенията им се изостриха. Тогава Касано казал на Капело: “Ти не струваш, ти си като парите в Монополи”.

Касано разказва и за скандала си с Франческо Тоти. Двамата били поканени да участват в шоу по телевизията, след което Принца на Рим взел за себе си 80% от възнаграждението.

Касано е имал пререкания още с Клаудио Джентиле, Луиджи дел Нери и Лучано Спалети. На последния той казал: “Няма да тренираш тази сбирщина некадърници в Удинезе. Това е моят дом, не твоя”.

В края книгата разказва за личните предпочитания на Касано. “Сексът и храната са най-големите ми страсти. Това е перфектна комбинация. Спал съм със 600-700 жени. Добре, че беше голът ми срещу Интер през 1999, когато бях в Бари. Така ме забелязаха иначе да съм станал наркопласьор и вече да съм мъртъв. 17 години мизерствах, от 9 съм милионер”.

Автобиографията ще предизвика сериозен интерес в Италия, тъй като разкрива доста противоречиви изказвания на някои от най-големите звезди на Ботуша.

  Сподели
129