Анонс на 32-ри кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 32-ри кръг от Серия А

Киево - Карпи
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 09.04.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Михаел Фабри

Киево събра седем точки в последните си три мача и по този начин бариерата от 40 пункта беше премината, а дори тимът намери място и в топ 10, което винаги е добре. 

Карпи приключи силната поредица резултати срещу Сасуоло, когато загуби миналата седмица, но все пак този отбор остана над опасната зона.

И двата тима нямат много проблеми с контузени, което предпоставя добър двубой. Карпи вероятно няма да успее да издържи до края на сезона без загуба, но засега остава над опасността с малко. Това е добра позиция за тима и преди важните срещи напрежението ще е по-малко.

Прогноза: Киево - Карпи 1:1

 

Сасуоло - Дженоа
Стадион: "Кита дел Триколоре", Реджо Емилия
Дата: 09.04.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Клаудио Гавилучи

Победата над Карпи съкрати дистанцията между Милан и Сасуоло, което означава, че сега тимът има реална цел а не се придвижва в свободното пространство между позиции в таблицата без мотивация.

Дженоа взе три победи в последните четири мача и показа подобрение, а това покачи състава в горната половина на таблицата. Именно тук ще е мястото, в което феновете искат да видят тима в края на кампанията.

Ако Сасуоло и Дженоа покажат подобна на играта си от последно време тук, този мач може да предложи добро зрелище и дори да повдигне настроението и в двете страни.

Прогноза: Сасуоло - Дженоа 2:2

 

Емполи - Фиорентина
Стадион: "Карло Кастелани", Емполи
Дата: 10.04.2016г.
Час: 13:30
Съдия: Антонио Дамато

Емполи вече не успява да намери победата в последните дванадесет кръга, което е третата най-дългата подобна поредица мачове в лигата за кампанията. Битката за оцеляване не трябва да притеснява този тим до края на сезона, но все пак ще са нужни резултати до тогава.

Фиорентина също не успя да спечели в последните пет мача и през това време Рома успя да събере аванс от 7 точки за местата, даващи право на участие в Шампионска лига.

И двата отбора преживяват труден момент, но само един от тях има реална цел и възможност да я постигне. Това може да даде на гостите мотивацията да преследват целта. Емполи няма да иска да загуби това дерби, но същевременно не е под напрежение да трупа резултати.

Прогноза: Емполи - Фиорентина 0:1

 


Торино - Аталанта
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 10.04.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Ди Бело

Торино прекрати лошата серия резултати с победа на Сан Сиро срещу Интер, след като изоставаше с 1:0 и се затрудняваше в началните периоди от срещата.

Аталанта последва първата си победа от месеци с втора, като също изоставаше в резултата, но срещу другия отбор от Милано в Серия А.

И двата отбора тук събраха престижни победи в миналия кръг, което със сигурност има действие над самочувствието в състава, но освен това подобри и ситуацията с актива от точки. Равенство не се изключва в случая, но добрата форма може да подскаже, че и от двете страни ще се търси победа.

Прогноза: Торино - Аталанта 2:2

 

Наполи - Верона
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 10.04.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Доменико Чели

Наполи загуби три точки в Удине миналата седмица и това бе неочаквано, а освен това съставът загуби и своя топ играч и реализатор за 4 кръга. Това вероятно ще лиши домакините от шансове за титлата, но състава не трябва да се отпуска, тъй като Рома набра скорост.

Хелас успя да вземе три точки в Болоня и сега при второ поредно гостуване задачата изглежда трудна, след като Наполи е гладен за точки.

Победа срещу Болоня, която не се бори за нищо, и срещу Наполи на гости, са две различни постижения, и надали Верона е способен на това. Остава да видим обаче как наказанието на Игуаин, а и това на Мертенс и Кулибали ще се отрази на играта на домакините.

Прогноза: Наполи - Верона 2:1

 

Сампдория - Удинезе
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 10.04.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Кармине Русо

Сампдория взе ценна точка от Фрозиноне миналия кръг. По този начин тимът успя да се задържи на поне две победи от опасната зона.

Удинезе успя да прескочи опонента си с още по-неочаквана победа - над Наполи у дома в един вълнуващ двубой, за който все още се говори.

Има усещане в Серия А, че крайната битка за оцеляване ще е между Карпи, Фрозиноне и Палермо, като два от тези тима ще изпаднат заедно с Верона. Сампдория и Удинезе обаче не могат да разчитат, че шанса ще ги спаси и трябва да трупат точки за целите си.

Прогноза: Сампдория - Удинезе 1:1

 

Палермо - Лацио
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 10.04.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Андреа Джервасони

Палермо се намира на поредица от 10 мача без победа, което е втората най-дълга след тази на Емполи. Хаосът на мениджърския пост не изглежда да приключва и това влияе на представянията и на самите играчи.

Лацио също има проблеми с треньорите, но се намира на 7 пункта от 6-та позиция, като Сасуоло и Милан също са наоколо. Този отбор обаче вероятно вече гледа към следващата кампания.

Домакините трябва да се възползват от среща с отбор, който има подобни проблеми и слаба мотивация. Една победа може да повдигне тима от опасната зона. Обстоятелството, че играе на гости обаче може да облагодетелства и Лацио.

Прогноза: Палермо - Лацио 0:0

 

Рома - Болоня
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 11.04.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Давиде Маса

Рома спечели дербито и се върна на пътя на победата след като загуби две точки преди това. Всичко това приближи тима до Наполи, който ще трябва да внимава до края на кампанията.

Болоня загуби последните си три мача и без основния нападател Матиа Дестро нещата не изглеждат добре. Мотивацията изглежда започва да чезне сред състава с идването на края на сезона.

Джалоросите са добре екипирани за срещата и са по-мотивирани, и се намират в по-добра форма. Няма съмнение кой е фаворит тук.

Прогноза: Рома - Болоня 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
208