Анонс на 3-ти кръг на Серия А - мачовете в събота


Н. Гавазов

Анонс на 3-ти кръг на Серия А - мачовете в събота

Фиорентина - Дженоа
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 12.09.2015г.
Час: 19:00
Съдия: Даниеле Довери

Двата отбора проведоха първите два кръга по идентичен начин. Фиорентина победи Милан и отстъпи на Торино, а Дженоа претърпя поражение от Палермо и взе връх над Хелас Верона. Така или иначе "виолетовите" разчитат изключително на победа сред родните стени, така че тук ще е трудно за всеки един гост.

Домакините нямат кадрови проблеми, докато гостите ще са без Перин, Муньос и Паволети. Добрата новина в лагера на генуезци е завръщането на Диего Пероти, което ще позволи на Гасперини да използва схема 3-5-2.

Статистиката показва, че последната победа на Дженоа тук е през 1977 година. Но не само заради това Фиорентина е фаворит за спечелване на мача. "Виолетовите" разполагат с по-качествен състав, а и подкрепата от трибуните ще подпомага домакините.

Прогноза: Фиорентина - Дженоа 2:0

 


Фрозиноне - Рома
Стадион: "Комунале Матуза", Фрозиноне
Дата: 12.09.2015г.
Час: 19:00
Съдия: Андреа Джервасони

Двата тима никога преди не са се срещали в рамките на Серия А. Фрозиноне, който де факто се води част от Голям Рим, загуби двата си стартови мача в италианския шампионат, но новакът изобщо не изглеждаше зле срещу Торино и Аталанта, и срещу "биковете" можеше да отмъкне първите си точки.

Рома сега изглежда много мощен отбор, може би най-силен от всички фаворити за Скудетото. Столичани започнаха с изненадващо равенство като гост на Хелас Верона, но във втория кръг хората на Руди Гарсия заслужено надделяха над шампиона Ювентус.

Кастильо от домакините е аут, а гостите са без Стротман, Рюдигер и Пиянич.

Някаква интрига в този мач идва от факта, че Рома има двубой с Барселона в сряда в Шампионска лига. Но от друга страна класата на съперниците е толкова голяма, че шансовете на домакините да измъкнат нещо са минимални.

Прогноза: Фрозиноне - Рома 0:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
203