И Липи погна Моуриньо


.

И Липи погна Моуриньо

Треньорът на Италия Марчело Липи е поредният човек недоволен от поведението на наставника на Интер Жозе Моуриньо, който в последната седмица се хвърли в зрелищна война срещу медиите, които твърдяха, че равенството на “нерадзурите” 3:3 срещу Рома е дошло след съдийска помощ.

“Не искам да съдя никого, но мисля, че тонът трябва да се успокои. Особено от страна на Жозе Моуриньо, който надмина нормата на приличие”, каза Липи пред шоуто “Контрокампо” по радио Рете 4.

“Няма съмнение, че той е интелигентен човек и велик мениджър, но без съмнение показва неуважение спрямо колегите си и другите тимове по време на пресконференциите си”, добави Липи.

Той смята, че Интер е фаворит за титлата в Серия А, но не бива да мисли, че вече я е спечелил: “Титлата върви в определена посока, но Интер все още не я е спечелил. Тепърва има много важни мачове до края”.

За възможността Амаури да играе за Италия Липи бе лаконичен: “Той е бразилски футболист, а за момента аз говоря само за италианските. Ако стане италианец ще помисля дали да го повикам. Без съмнение е страхотен футболист”.

  Сподели
148