Анонс на 16 кръг на Серия А - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 16 кръг на Серия А - срещите в събота

Киево - Каляри
Стадион: "Фолкфаген-Арена", Волфсбург
Дата: 17.12.2011г.
Час: 19:00
Съдия: Мартино Джанкола

Срещата между Киево и Каляри е не само една от най-интересните от днешната програма на Серия А, но тя се явява много важна за двата отбора по отношение на несигурността в представянето им. Домакините са трети пореден мач без победа и изненадващо се смъкнаха на 15-то място в класирането на 4 точки от опасната зона. Въпреки, че сардинци са седем места над „летящите магарета" в турнирната таблица, разликата между двата тима е само две точки и една победа на веронци ще помогне да бъде изпреварен Каляри.

Домакините нямат кадрови проблеми и няма да могат да разчитат единствено на Ригони. Не така стоят нещата с техния противник - Каляри е без контузените Конти, Екдал, Аврамов, Астори, Ериксон, а Косу е наказан за един мач.

Изключително интересен двубой. Каляри взе постигна три победи при седемте си гостувания през сезона, което за отбор от средата на таблицата си е подвиг. Киево играе много силно у дома си - доказателство е равенството срещу Ювентус, но феновете са обезпокоени от непостоянството на тима - загуба от Болоня и равенство срещу аутсайдера Новара. Въпреки това, аз смятам, че кадровите проблеми на гостите ще натежат и това ще бъде единствената причина, поради която те ще претърпят поражение.

Коефициенти от bet365:
Киево - 2.20
Равен - 2.90
Каляри - 3.80

Коефициенти от Offsidebet:
Киево - 2.15
Равен - 2.88
Каляри - 3.75

Прогноза за: Киево - Каляри 1:0

 

 

Фиорентина - Аталанта
Стадион: "Артмио Франки", Флоренция
Дата: 17.12.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Перуцо

Фиорентина ще посрещне Аталанта в друг любопитен сблъсък в днешния уикенд. Делио Роси заяви след загубата от Интер през миналия уикенд, че кадровите проблеми не могат да бъдат основание за оправдание. Всъщност, „виолетовите" записаха само една победа в последните си пет мача, но каква ! - Фиорентина надделя с 3:0 над Рома в мач, в който Йоветич демонстрира класата си.

Аталанта ще пътува на юг с ореола на загадъчен отбор. Хората на Мануел Паскуал са без загуба в пети пореден мач, но и в последните си четири срещи бергамци не успяват да победят своите съперници. Наставникът на тима вече заяви, че той иска да спечели този мач, което ще успокои феновете и ще позволи на Аталанта да пробие в първата половина на таблицата за класиране - това обаче важи и за техните домакини, които също имат 16 точки в своя актив и изостават единствено с по-лошата си голова разлика.

Домакините са без Монтоливо, Касани и Кролдруп, които са контузени. Гостите пристигат без Капели, Бриги и Тирибочи.

Несъмнено, отсъствието на Монтоливо е много неприятен факт за Фиорентина и това се забеляза в мача с Интер. В същото време, „виолетовите" ще имат подкрепата на своята публика (която през този сезон оредява - с 4000 зрители е намаляла средната посещаемост в сравнение с миналия сезон), което накланя везните в полза на домакините. Със сигурност и двата отбора ще излязат силно мотивирани, но мисля, че опитът е на страната на Фиорентина, освен това блестящата форма на Йовтич, Варгас и стабилността на Гамберини и Натали ще са достатъчен мотив да се доверим на тима на Делио Роси.

Коефициенти от bet365:
Фиорентина - 1.83
Равен - 3.25
Аталанта - 4.75

Коефициенти от Offsidebet:
Фиорентина - 1.90
Равен - 3.15
Аталанта - 4.33

Прогноза за: Фиорентина - Аталанта 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
180