Санчес благодари на Марсилия


Н. Гавазов

Санчес благодари на Марсилия

Чилийското крило Алексис Санчес говори открито за напускането на френския Марсилия и се изказа ласкаво за структурата и играчите на клуба.

"Що се отнася до Марсилия, нямам друг избор, освен да благодаря на клуба, неговия медицински екип, персонала и целия отбор. Споделих много хубави моменти с моите партньори. Благодаря ви, че ме подкрепяте и съжалявам, че ви оказвах натиск във всеки мач и всяка тренировка. Много благодаря на цялата публика на Марсилия, която винаги ме е подкрепяла горещо в добри и лоши моменти. Прекарах си страхотно и имам много приятни спомени от него.

Бих искал също да изясня някои теми и да кажа, че от своя страна винаги съм искал да остана в Марсилия. Това винаги съм искал, но не зависеше само от мен. Този път ръководството направи различен избор, но аз го уважавам“, заяви Санчес.

Припомняме, че вчера в медиите се появи информация, че Санчес е подписал договор с Интер, за който вече игра в кариерата си. По-рано днес "нерадзурите" потвърдиха това - контрактът с чилиеца е до 30 юни 2024 г.

  Сподели
194