Тимъти Уеа е готов да замени Куадрадо в Ювентус


Н. Гавазов

Тимъти Уеа е готов да замени Куадрадо в Ювентус

Новото крило на Ювентус Тимъти Уеа заяви, че е готов да приеме предизвикателството и да се опита да замени в тима колумбиеца Хуан Куадрадо, който премина в Интер след осем години игра за Торино.

"Определено се чувствам отговорен, защото това, което Куадрадо направи в клуба, е невероятно, за мен той е легенда. Бе страхотно просто да гледам всяко негово движение, играта му и това, което направи за клуба. И знаете ли, мога само да се вдъхновявам. Само се моля на Бог, работя много и определено има към какво да се стремя. Но съм готов за предизвикателството.

Преминаването в Ювентус е много лесен избор за мен. От момента, в който чух, че клубът се интересува от мен, знаех, че искам да дойда тук, искам да създам своя собствена история тук и да бъда част от тази велика организация. От малък баща ми (собственикът на "Златната топка" и настоящ президент на Либерия Джордж Уеа) подкрепяше Ювентус, така че мисля, че имаше съвпадение и имах такава възможност. Щастлив съм и съм горд да бъда тук“, заяви Уеа.

Преди да премине в Ювентус, американският национал Тимъти Уеа прекара четири сезона в Лил. Баща му Джордж е известен с това, че игра за Милан, но наскоро каза, че иска да играе за Ювентус.

  Сподели
206