Наполи и Ювентус ще повторят неделния сценарий


Н. Гавазов

Наполи и Ювентус ще повторят неделния сценарий

Наполи - Ювентус
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 05.04.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Банти

Наполи и Ювентус отново ще се срещнат, този път в мач-реванш от полуфиналите за Купата на Италия. Само преди три дни тези съперници се сблъскаха тук в двубой от Серия А, който завърши без победител. Наполи игра много активно, положи максимални усилия да грабне трите точки, докато Ювентус бе далече от стандартите си, но с минимален разход на енергия не допусна загуба.

Разбира се, критиките към шампионите не бяха спестени, но Киелини най-добре каза как стоят нещата: "Прекрасно осъзнаваме, че това не бе най-добрият наш мач през сезона, но демонстрирахме практична игра, без да позволим на Наполи да създаде много положения. А те са много силни у дома си".

Въпросът е, какво ще видим от тези два отбора утре вечер. Първата полуфинална среща завърши с победа 3:1 за торинци, които също не положиха големи усилия, но успяха да си осигурят резултат. Създава се впечатление, че главите на хората на Масимилиано Алегри повече са заети с предстоящите сблъсъци с Барселона в Шампионска лига, отколкото с двубоите с италианските отбори.

Напълно е възможно да видим повторение на сблъсъка от уикенда. Т.е. по-икономична и затворена игра от страна на гостите, които ще дебнат за грешки в отбраната на съперника. От друга страна домакините ще бъдат амбицирани да зарадват феновете си не само с победа, но и с отстраняването на Ювентус от турнира. Трудно е обаче да си представим, че това може да се случи, т.е. едва ли "бианконерите" ще допуснат два гола без да върнат попадение, по-скоро надделява усещането за повторение на неделния сценарии.

Прогноза: Наполи - Ювентус 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Наполи:

04 март Рома - Наполи 1:2 (Серия А)
07 март Наполи - Реал Мадрид 1:3 (Шампионска лига)
12 март Наполи - Кротоне 3:0 (Серия А)
19 март Емполи - Наполи 2:3 (Серия А)
02 април Наполи - Ювентус 1:1 (Серия А)

Ювентус:

05 март Удинезе - Ювентус 1:1 (Серия А)
10 март Ювентус - Милан 2:1 (Серия А)
14 март Ювентус - Порто 1:0 (Шампионска лига)
19 март Сампдория - Ювентус 0:1 (Серия А)
02 април Наполи - Ювентус 1:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Наполи - Ювентус

163 срещи
35 победи за Наполи
52 равенства
77 победи за Ювентус
Голова Разлика: 256:182 за Ювентус

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
255