Анонс на 23-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 23-ти кръг от Серия А

Болоня - Наполи
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 04.02.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Давиде Маса

Болоня няма загуба в последните си три срещи и сега посреща едно от най-големите предизвикателства в лигата в лицето на Наполи.

Наполи се провали да извлче максимума в последния кръг в опитите си да преследва Рома след като някак тимът не постигна победа над Палермо у дома си при крайното 1:1. Въпреки това след загубата на "вълците" от Сампдория все пак нещата за тима изглеждаха добре.

Още по-добра е и ситуацията с контузените в състава на гостите, след като само Стринич остава аут с травма. При домакините аут са Хеландер, Тайдер, Крафт и Вивиани, които са сред ключовите имена в състава.

Прогноза: Болоня - Наполи 0:1

 

Аталанта - Каляри
Стадион: "Атлети Адзури д'Италия", Бергамо
Дата: 05.02.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Клаудио Гавилучи

Аталанта взе точна срещу Торино в последния кръг и така застана на една точка пред Милан в таблицата.

Каляри успя да избегне загубата от Болоня след гол в последната минута и така тимът демонстрира амбицията да се задържи в средата на класирането. Сега пътуването обаче ще е трудно, особено и с оглед на формата на тима на гости. Каляри има и доста проблеми с контузени преди срещата.

Аталанта се определя като фаворит в срещата и не се очаква да се затрудни.

Прогноза: Аталанта - Каляри 2:0

 

Пескара - Лацио
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 05.02.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Пиеро Джакомели

Пескара загуби от Фиорентина през седмицата, допускайки пълен обрат от 1:0. Загубите в елита за отбора отново са 4 поред и тимът ве по-сигурно задълбава в последното място на Серия А.

Лацио също е в лоша ситуация след две поредни загуби, но надеждите са след добро представяне в Копа Италия и формата в Серия А да се подобри. Това пътуване изглежда като лесна задача по начало, но отчаянието на домакините за точки не трябва да се подценява.

Лацио няма никакви проблеми с липсващи играчи. Тимът е фаворит и се очаква комфортна победа.

Прогноза: Пескара - Лацио 0:2

 

Дженоа - Сасуоло
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 05.02.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Кармине Русо

Дженоа няма победа в последните 6 кръга, но представянето срещу Фиорентина в последния мач за 3:3 беше добро, особено след като се вземе предвид факта, че този отбор на два пъти изоставаше в резултата.

Сасуоло очаквано загуби срещу Ювентус в последния кръг и сега може да продължи с подобряването на играта, след като преди последния кръг бяха постигнати две поредни победи. Бавно и сигурно контузените в тима се завръщат, и сега аут са само Мисироли, Биондини, Магнанели и Лирола.

Очаква се подобрението при гостите да продължи, но формата на Болоня е прекрасна. Новите попълнения за домакините се вписаха добре и се очаква един балансиран двубой сега.

Прогноза: Дженоа - Сасуоло 2:2

 

Емполи - Торино
Стадион: "Карло Кастелани", Емполи
Дата: 05.02.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Ди Бело

Кротоне унижи Емполи с 4:1 в последния кръг, но въпреки това тимът остава на 8 пункта над опасната зона на дъното.

Торино понижи формата си и победата липсва за тима в последните 4 кръга. В последната седмица тимът можеше да подобри позицията си към шестото място в таблицата, но отново след 1:1 с Аталанта Торо остава близо до 10-та позиция.

Гостите имат някои проблеми с липсващи играчи, което може би се отрази на амбициите на отбора за европейскте места. Към момента не се вижда как Торино ще се бори с лидерите в таблицата за горните места, и изглежда тимът ще трябва да се примири с финал в средата на класирането. Емполи пък може да е доволен от позицията си и трябва да избягва загубите за да крачи бавно към сигурността.

Прогноза: Емполи - Торино 0:0

 

Киево - Удинезе
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 05.02.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Джанлука Аурелиано

След 4 поредни загуби Киево изненада срещу Лацио с късен гол и победа на Олимпико, като сега отборът ще се бори с един от другите отбори, целящи средата на таблицата в лицето на Удинезе.

Удинезе също постигна изненада срещу Милан и то след пълен обрат от 1:0. В четирите кръга преди това обаче тимът взе само 1 точка и бе на поредица от 3 загуби.

В тези два отбора липсващите са малко и настроението ще е добро след последния кръг в Серия А. И от двете страни ще се търси надграждане над ситуацията и това може да доведе до един добър за гледане двубой.

Прогноза: Киево - Удинезе 1:1

 

Палермо - Кротоне
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 05.02.2017г.
Час: 19:00
Съдия: Джанлука Роки

Палермо взе точка от Сан Паоло и Наполи и това даде на тима надежда за спасение. Тимът посреща един от директните си опоненти, който обаче се намира в подем.

Кротоне се намира на 18-та позиция в таблицата и в последните два кръга успя да вземе 4 точки от Дженоа и Емполи, побеждавайки последния с впечатляващо 4:1. В този тим няма никакви проблеми с липсващи играчи и това допринася за успехите.

Нов добър резултат за Кротоне може да приближи тима до спасение и мястото на Емполи, което следва да е мотивация за всички в тима. Емполи ще е изиграл срещата си от кръга до началото на този двубой, което може и да повиши мотивацията в случая.

Прогноза: Палермо - Кротоне 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
222