Анонс на 21-ви кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 21-ви кръг от Серия А

Киево - Фиорентина
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 21.01.2017г.
Час: 19:00
Съдия: Фабио Мареска

Киево загуби в 3 кръга поред и по този начин изостана от останалите в битката за топ 6 местата в Серия А. Новата цел на клуба може да се окаже завършек в топ 10 ако нещата продължават така. Здравословно този отбор се намира на прекрасно място без контузени, макар за срещата тук наказани да са Радованович и Споли.

Фиорентина надделя над Ювентус и това може да стартира една прекрасна втора половина от кампанията. С насъбраното самочувствие и липсата на контузени тимът ще се цели в топ 6 местата за сметка на своя опонент сега. 

Победа над първия е добра възможност да се надгради формата срещу противник в тежко положение.

Прогноза: Киево - Фиорентина 1:2

 

Дженоа - Кротоне
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 22.01.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Маурицио Мариани

Дженоа не се намира в добра форма след 4 поредни загуби в Серия А. Сега тимът излиза срещу съперник с 3 поредни загуби и от двете страни ще се надяват да подобрят състоянието и резултатите си.

Кротоне се превръща в един от фаворитите за изпадане след разочароваща кампания и един кратък период на подем. Александър Тонев е с контузия и не може да помогне на своите, докато Паладино ще отсъства поради наказание и Месба поради участието си в Купата на Африка.

Домакините са фаворити въпреки лошата форма, като се очаква те да подобрят резултатите си с победа.

Прогноза: Дженоа - Кротоне 2:0

 

 

Пескара - Сасуоло
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 22.01.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Валери

Пескара се намира на последното място в таблицата и след показаното този сезон това е резонно. В последния мач срещу Наполи изглеждаше, че тимът може да вземе нещо след добър старт, но разликата в класите доведе до очаквана загуба.

Сасуоло е единственият отбор, който загуби от Пескара в кампанията, но загубата беше записана поради включването в игра на играч, който нямаше право да играе. В първата половина от кампанията, когато този тим се състезаваше в Европа и Копа Италия, стана ясно, че дълбочината в състава не е добра. С елиминирането от тези турнири се очаква подобрение в Серия А.

И двата тима имат проблеми с контузени играчи, но феновете на Сасуоло дълго чакат подобрението в резултатите, което блянуват от миналата кампания. Очаква се гостите да дадат всичко във втората половина от сезона.

Прогноза: Пескара - Сасуоло 0:1

 

Болоня - Торино
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 22.01.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Давиде Герсини

Болоня постигна 2 победи от последните 3 кръга и се настани на 15-тата позиция в таблицата. Целта на отбора продължава да е отдалечаване от дъното във втората част от сезона.

Торино някак изпусна страхотна възможност да победи Милан след като водеше с 2:0 и получи дузпа, след пропускането на която отборът се срина до 2:2. Позицията на отбора е добра, но с повече концентрация Торо можеше да заема една от по-престижните позиции. Сега Белоти и Молинаро ще липсват за тима заедно с Акуа, който ще играе в Купата на Африка.

Проблемите с контузени при Болоня са много и това може да помогне на Торино да продължи с добрите резултати.

Прогноза: Болоня - Торино 0:2

 

Емполи - Удинезе
Стадион: "Карло Кастелани", Емполи
Дата: 22.01.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Кармине Русо

Емполи загуби само веднъж в последните 5 кръга и подобри резултатите си, измъквайки се от опасната зона. Сега разстоянието до Палермо е 8 пункта и настроението в тима трябва да се подобрява.

След един много добър период за Удинезе тимът намали оборотите с равен и разочарова с две поредни загуби. Тимът изостана от Торино и 8-ата позиция, но може да е доволен от представянето на фона на миналогодишното разочарование.

Емполи има проблеми с липсващите Диусе, Дзамбели, Барба и Косич, но ще цели поне точка срещу противник извън добрата си форма.

Прогноза: Емполи - Удинезе 1:1

 

Аталанта - Сампдория
Стадион: "Атлети Адзури д'Италия", Бергамо
Дата: 22.01.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Никола Рицоли

Аталанта не успя да постигне три поредни победи след загубата в последния кръг от Лацио. Сега самочувствието на този отбор ще е понижено на фона на формата от по-рано през сезона, когато поредицата от победи се сравняваше с тази на Юве.

Сампдория взе точка от Емполи в последната седмица и загуби от Рома в Копа Италия през седмицата. Сега в 6 поредни двубоя във всички турнири този тим няма победа.

Аталанта изживява добър сезон в сравнение с противника в този кръг, който разочарова феновете повече, отколкото ги радва в последно време. Домакините се намират в по-добро състояние и ще целят връщане към победите.

Прогноза: Аталанта - Сампдория 1:0

 

Рома - Каляри
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 22.01.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Гуида

Рома спечели последните си 3 мача в Серия А и изхвърли Сампдория от Копа Италия през седмицата. Ювентус загуби в миналата седмица и може би "вълците" отново ще искат да погледнат нагоре в класирането, но все още по-вероятно е тяхната битката да е с Наполи за второ и трето място.

Каляри се покачи в горната половина на таблицата с две победи в последните три кръга. На гости обаче този отбор се намира на предпоследно място по форма с 4 точки в 20 мача. Очаква се нов труден мач на "Олимпико".

Загубата на Ювентус трябва да мотивира Рома да не греши в близките седмици в опит да се възползва от всяко подхлъзване.

Прогноза: Рома - Каляри 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
255