Байерн вкара само 5 на Дармщад (видео)


FUTBOL-TV

Байерн вкара само 5 на Дармщад (видео)

Байерн Мюнхен спечели визитата си на Дармщад от 26-ия кръг на Бундеслигата, осъществявайки обрат от 0:1 до 5:2.

На преден план за баварците излезе Джамал Мусиала, който се отличи с два гола и асистенция. 

Дармщат изненадващо поведе в резултата в 28-ата минута. Матиас Хонсак центрира в наказателното поле, а там Тим Скарке не остави шансове на Мануел Нойер с удар в долния ляв ъгъл.

Очакваното се случи в 36-ата минута, когато баварците възстановиха равенството. Александър Павлович проби в наказателното поле на домакините и подаде към Хари Кейн. Англичанинът пък чукна топката към Джамал Мусиала, който с удар с левия крак изравни - 1:1.

В първата минута на добавеното време Кейн отбеляза 31-ия си гол за сезона. Англичанинът засече центриране и вкара след удар с глава.

В 64-ата минута се разписа Джамал Мусиала. Попадението беше второ за него в мача, като беше изключително красиво. Германецът получи в наказателното поле, като развинти защитата на "лилиите" и пусна топката покрай вратаря. 

В 74-тата минута игралият над всички Мусиала се отчете и с асистенция, след като подаде именно към Гнабри, а той се разписа във втори пореден мач, след като влиза от пейката - 1:4 за Байерн. 

В 93-ата минута Байерн отбеляза пети гол, след като Матис Тел се разписа. До края домакините стигнаха до второ попадение. След хубава отборна атака Оскар Вилхемсон прати топката в мрежата след изстрел в левия ъгъл.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
113