Робен е готов да помага на Байерн


Н. Гавазов

Робен е готов да помага на Байерн

Ариен Робен е готов да помогне на своя отбор през втората част на сезона, съобщава официалният сайт на УЕФА. Както е известно, през миналия уикенд в столицата на Катар Доха се състоя дългоочакваното завръщане на терена на холандския полузащитник на Байерн Мюнхен. Финалистът от Шампионска лига и Мондиал 2010 взе участие в контролна среща с Ал-Вакрах, в която шампионите на Германия победиха с 4:0. Робен изигра за отбора си едно полувреме, но според собствените му думи, той е бил готов на повече.

„Не исках да излизам от терена, защото бих предпочел да играя 90 минути", заяви 26-годишният футболист, чиято смяна на полувремето бе замислена още преди началото на мача.

„Да се завърна в игра - хубаво е. Честно казано, не очаквах, че всичко ще стане толкова бързо. Надявам се, че изглеждах добре", допълва Робен.

Атакуващият полузащитник допълни също така, че очаква да помогне на съотборниците си в събота, когато Байерн възобновят кампанията си с двубоя срещу Волфсбург. Завръщането на Робен няма как да не зарадва и неговия наставник Луис ван Гаал.

„Аз не се и надявах, че той ще се завърне толкова бързо", заяви наставника на Байерн.

 

  Сподели
125