Анонс на 18-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 18-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в събота

През уикенда ще бъде подновена надпреварата в едно от най-интересните и популярни първенства на Стария континент - това във Висшата лига на Русия. Организаторите така са направили програмата, че в събота са мачовете на конкурентите за титлата, а в неделя ще се състоят срещите на кандидатите за топ 5. Кръгът ще завърши в понеделник, 9 март. През последните години първенството на Русия наистина израсна по отношение на конкуренцията, интриги в срещите, а и майсторство. Едва ли има уважаващ себе си почитател на залозите, който поне един път не е опитал своя късмет в двубой от руския шампионат. FUTBOL TV ще продължи да отделя нужното внимание на Висшата лига на Русия и също така пожелава на всички настоящи и бъдещи фенове на руския футбол успехи в техните игри.


Терек - ЦСКА Москва
Стадион: "Билимханов", Грозни
Дата: 07.03.2015 г.
Час: 15:00
Съдия: В. Мешков

Деветият в класирането посреща втория. Терек започна добре сезона, записвайки няколко поредни победи, но в последно време тимът от Грозни забави темпото и взе само 4 точки от последните си шест мача. Така Терек се смъкна във втората половина на таблицата за класиране, но на достатъчно безопасно разстояние от опасната зона.

ЦСКА Москва завърши есенната си кампания с три поредни победи и сякаш сложи точка на ноемврийската криза, когато "армейците" записаха две загуби - от Динамо и Краснодар. Впрочем, столичани винаги могат да изненадат с някоя лоша игра или да покажат отличен футбол точно когато най-малко може да очакваме. В този смисъл е добре да имаме едно наум към постоянно сочения за фаворит в мачовете столичен отбор, но от друга страна какво по-хубаво от това да усетим тръпката в двубоите с участието на ЦСКА?

Отсъстващи: Домакините са без кадрови проблеми. За гостите няма да играят Шеников и Кауна.

Според статистиката, двубоите между двата отбора тук са винаги оспорвани. Сега няма да е по-различно - непримиримият дух на домакините ще се сблъска с класата на гостите. Нашият съвет е да заложим на московчани, които показаха добра игра не само в последните си двубои от първенството, но и по време на контролите.

Прогноза: Терек - ЦСКА Москва 0:2

 


Зенит - Урал
Стадион: "Петровскии", Санкт Петербург
Дата: 07.03.2015 г.
Час: 18:00
Съдия: С. Карасев

Лидерът и основен кандидат за титлата посреща един от отборите, които са замесени в битката за оцеляване. Зенит обаче претърпя две поражения в последните си шест мача, при това от съперници, които спокойно може да включим в графа средняци. Така или иначе петербургци запазиха дистанция от седем точки пред ЦСКА и са основен фаворит за спечелване на титлата.

Нещата при Урал не са много добре. Екатеринбургци записват по една победа на всеки 4 мача, което засега го оставя на точка над чертата и на две от последното място, т.е. няколко поредни грешки стъпки могат да създадат огромни проблеми на уралци и съответно те да се окажат в зоната на изпадащите.

Отсъстващи: Бабурин и Малафеев няма да играят от домакините, а гостите са без Данцев.

Относно знака в мача, едва ли има съмнения какъв ще бъде той. За сметка на това пък може да потърсим интригата в това, колко гола ще вкарат домакините - 2, 3 или 4, а може този път защитата на гостите да играе по-разумно, отколкото в предишните 17 мача, в които допусна 26 гола.

Прогноза: Зенит - Урал 3:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
145