Робен: Аз се завръщам на Бернабеу, но Реал не ги виждам


.

Робен: Аз се завръщам на Бернабеу, но Реал не ги виждам

Този уикенд холандският национал Ариен Робен ще се завърне на едно от старите си места които са свързани с неговата кариера, а именно на „Сантяго Бернабеу" където със своя Байерн Мюнхен ще се изправи във финала на Шампионската лига. Бившият футболист на Реал Мадрид, спомняйки си за последните си дни в испанската столица, ги описа като нелепи и не съжалява, че е напуснал Белия балет преди близо година.

„Това беше много смешна ситуация по онова време, бих казал, че по-нелепо нещо не ми се бе случавало", заяви Робен в интервю за Antenne Bayern.

„Единственото което ми обясниха като причина да бъда продаден е защото се нуждаят от пари. Във футболен аспект нямаше нищо - единствено заради финансовата страна ме продадоха. Бяха доволни от играта ми, от това което правех на тренировките и в мачовете, но се нуждаеха от пари", продължава звездата на Байерн Мюнхен.

„Разбраха, че само аз и Снайдер можем да им донесем пари и решиха да ни продадат. От друга страна защо трябваше да харчат толкова много пари. Те похарчиха много, излишно много пари. Аз се завръщам отново на „Бернабеу" и няма значение как ще си тръгна. Но тях не мога да ги видя - къде са?", иронизира бившия си клуб Робен.

Футболистът не пропусна да подчертае своето приятелство със Снайдер, срещу когото ще се изправи в събота в битката за европейската титла.

„Не крия, че с Уесли сме много добри приятели. Чуваме се всяка седмица, дори и днес говорих с него (Б.ред. - понеделник). Радвам се на успехите му в Интер, защото той го заслужава и се чувства пълноценно. Но се надявам, че в събота няма да бъде от страната на победителите", завършва усмихнато Робен.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
230