Рибери: Искам в Барселона или Реал Мадрид


.

Рибери: Искам в Барселона или Реал Мадрид

Полузащитникът на Байерн Мюнхен и националният отбор на Франция Франк Рибери, отговори на въпроси на запалянковци от страниците на официалният сайт на ФИФА, и сподели мнението си за най-добрите футболисти в света и отборите в които има желание да продължи. Той за пореден път отхвърли спекулациите, които го свързват с Челси и обяви, че има желание да играе в Испания.

„На сегашният етап Лионел Меси е най-добрият футболист в света. На мен ми се иска да поиграя и с Шави, защото това е великолепен футболист, който ръководи отбора на терена и организира играта, подаванията му са фантастични, той се намира във великолепна форма", отговаря на въпроса за това с кой играч би искал да играе.

„Очевидно е, че има много клубове, които ме карат да мечтая, като Реал Мадрид и Барселона например", отговаря французинът на въпрос къде би искал да продължи кариерата си, но пропускайки отбора на Челси.

„Не знам коя ми е любимата позиция на терена. На мен ми харесва свободата на действие по време на мача, особено в атака. Нужна ми е свобода, защото аз обичам да се движа много и меня позицията си. Също така ми харесва играта на левия фланг на защитата.", допълва звездата на Байерн Мюнхен.

„Очаквам, че Световното първенство ще бъде успешно за Франция. Много е важно да започнем добре. Жизнено необходимо е да излезем от групата, а след това да се пробваме и за финала", завършва Рибери.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
152