В ЦСКА готвят трансферна бомба


.

В ЦСКА готвят трансферна бомба

Собствениците на ЦСКА от "Титан" готвят трансферна бомба по време на зимната пауза, която ще хвърли в екстаз феновете на отбора, пише в днешния си брой "Тема Спорт".

Димитър Борисов и Иво Иванов вече са провели разговори за условията на 20-годишен национал от чужбина, чието име обаче засега е забулено в пълна секретност. За въпросната звезда "Тема Спорт" съобщава, че играе на поста непосредствено зад нападателя и борави еднакво добре и с двата крака. На тази позиция досега в различните мачове се извъртяха Маркиньос, Иван Стоянов, Спас Делев, Коста Янев и Тимонов.

В момента отзивите за представянето на въпросния въпросния играч в клубния му отбор били само положителни. Цената му е висока обаче и това ще позволи на хората от "Титан" да преговарят само за привличането му под наем. Ако трансферът се осъществи, то в България безспорно ще играе най-силният млад футболист идвал въобще у нас.

Както е известно, през зимата на "Армията" се очаква и дете-чудо от Латинска Америка. По време на визитата на Димитър Борисов и Любо Пенев в Парагвай през миналото лято те са договорили трансфера на 15-годишния Маурисио Аранда, който е сравняван с Лео Меси в родината си. Аранда също е национал на гуараните, като въпреки крехката си възраст вече играе за националния тим до 19 години.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
121