Генчев: ЦСКА имаха игрово предимство, но това се очакваше


FUTBOL-TV

Генчев: ЦСКА имаха игрово предимство, но това се очакваше

Треньорът Станислав Генчев сподели, че е много горд със своя отбор ФК Крумовград за равенството 2:2 срещу ЦСКА като гост в мача от 33 кръг на първенството. Тимът има вече поредица от 15 двубоя без загуба.

"Искам да кажа, че съм изключително горд от моите футболисти и от поведението им през целия мач, момчетата не се предадоха дори при негативен резултат, много съм доволен, когато човек се труди, бива и възнаграден, така се случи и при нас. Крайният резултат е удовлетворителен“, сподели Генчев.

"През второто полувреме ЦСКА имаха игрово предимство, но има обективни причини за това. Всички за заслужили този резултат от вратаря до нападателя, аз винаги съм наблягал на колективната игра, много сплотени момчета, които не се предават“, каза още треньорът.

Относно спекулациите за евентуално преминаване като треньор на Левски през следващия сезон, Станислав Генчев обяви, че фокусът му към момента е Крумовград.

"Няма по какъв начин да ни повлияе името на съперника в следващия мач Левски, аз съм концентриран върху работата си в Крумовград. Ние сме се концентрирали да завършим сезона без загуба, след като свърши сезонът ще преценяваме накъде, как и какво ще правим. Една седмица ни остава да завършим сезона без загуба, върху това сме се концентрирали“, завърши Станислав Генчев в ефира на Диема.

  Сподели
59