Бивш играч на Левски ще е основно оръжие на Лудогорец срещу "сините"


FUTBOL-TV

Бивш играч на Левски ще е основно оръжие на Лудогорец срещу

Треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев обмисля промени в състава за домакинството на Левски. В миналия кръг разградчани се наложиха трудно с 2:1 при гостуването на Локо (Пловдив. Успехът на "Лаута" дойде в 90-ата минута, когато точен бе Диниш Алмейда. Това бе първи гол на португалеца за орлите, при това той бе в мрежата на бившия му тим Локомотив.

Диниш записа дебют за Лудогорец тази пролет, въпреки че бе привлечен в началото на годината. На миналата зимна подготовка той получи тежка контузия в коляното, след което мина през операция и дълга рехабилитация. Въпреки че игра силно в Пловдив, се очаква той да е резерва срещу Левски. "Диниш Алмейда е равностойна опция в защита. Дълго време обаче лекува контузия, бавно се възстанови и му давам постепенно минути", каза Дерменджиев.

Вместо португалеца се очаква да започне Ноа Сонко Сундберг. Той бе резерва на "Лаута", но е гласен за титуляр срещу бившия му тим. Именно от Левски той през лятото пристигна на "Хювефарма Арена". Гамбийският национал си спечели титулярно място и е партньор на Оливие Вердон в центъра на защитата, пише "Тема Спорт".

  Сподели
71