Любо Пенев: Обичам да правя ротации от време на време


FUTBOL-TV

Любо Пенев: Обичам да правя ротации от време на време

Наставникът на Хебър – Любослав Пенев остана очарован от победата с 2:1 на отбора му като гост над Локомотив Пенев. Ел Голеадор говори за напусналите клуба футболисти и говори за тяхното развитие под този треньорски състав в Пазарджик.

"Трябва винаги да сме доволни, когато взимаме три точки. Играхме добре с висока концентрация и характер до последната секунда. Накрая трудът се възнагради“, започна Пенев в ефира на Диема.

"Локо Пловдив също искаше да спечели мача. Всеки треньор дава задачите преди срещата. Мачът се разви по начина, който искахме и това ме радва. Изпълниха задачите почти на 100%. Обичам да правя ротации от време на време. Имаме футболисти с добри качества и това ни позволява това“, каза още той.

"Очевадно е, че не влияе напускането на играчи. Не само Мазан, а и други четирима основни пожелаха да напуснат клуба. В съблекалнята цари добър колектив и там не искам хора, които не искат да играят за Хебър. Вратата е отворена и да си тръгват. Защо не си тръгнаха преди да почнат да работят с този треньорски щаб? Охене да си тръгне от 48, където беше втори, трети отбор. Николов – втора лига. Защо преди да проведат тази подготовка с този щаб не си тръгваха? Никой не ги търсеше, така че... Пожелавам им успех и просто искам в съблекалнята да има добър климат и момчета, които да се идентифицират с клуба“, завърши Любослав Пенев.

  Сподели
77