Левски пусна в продажба билетите за гостуването в Русе


FUTBOL-TV

Левски пусна в продажба билетите за гостуването в Русе

Левски пусна в предварителна продажба билетите за двубоя от 1/16-финалите за Sesame Купа на България срещу Дунав. Мачът е на 22 ноември, сряда от 18:00 часа на "Градски стадион“ в Русе.

Ето какво написаха: "сините“ в клубния си сайт:

"Левскари,

в продажба са билетите за двубоя от 1/16 финалите за Купата на България срещу Дунав. Мачът е на 22 ноември, сряда от 18:00 часа на "Градски стадион“ в Русе.

Ръководството на отбора домакин предоставя 600 билета за Сектор "Гости“ на цена от 10 лева.

Пропуски за срещата се продават в магазин за "Големи хора“ в Русе, който се намира на ул. "Ангел Кънчев“ №23. на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов“ до изчерпване на количествата. В деня на мача билети ще се продават и на касата за гостуващи привърженици, която се намира на ул. "Кавала“ (зад бензиностанция "Еко“).

Домакините на двубоя информират, че при изчерпване на количеството от 600 билета предвидени за привържениците на Левски при предварителната продажба, касата пред сектора за гости няма да работи в деня на мача.

Представителният отбор на Левски ще проведе две тренировки до мача. "Сините“ имат занимание в понеделник от 15:30, а във вторник тренировката е от 11:00 часа. И двете занимания ще са открити за медии и фенове. След заниманието във вторник тимът ще отпътува за Русе, където ще бъде на лагер преди срещата". 

  Сподели
151