ЦСКА с жест към поразеното от мълния дете в Русе


FUTBOL-TV

ЦСКА с жест към поразеното от мълния дете в Русе

От ЦСКА направиха огромен жест към детето, което загуби живота си, след като беше поразено от мълния по време на тренировка на стадиона в Русе. 11-годишният Венци, намерил злощнастно смъртта си е бил фен на "червените", но не му било писано да сбъдне мечтата си един ден да носи екипа на столичния тим.

От клуба оставиха на скамейката официална фланелка с името на момчето, а мястото, на което е поставена, остана празно - така Венци е част от отбора. 

По-рано днес от "Армията" изпратиха съболезнователен адрес до майката на Венци. 

"Уважаема г-жо Вутова,

Приемете нашите най-искрени съболезнования за загубата на Вашия син. Дори не можем да си представим болката, през която Вие и семейството Ви преминавате в този момент. Съжаляваме дълбоко и ни боли, че Венци няма да получи шанс да сбъдне мечтата си и да играе един ден за ЦСКА. Цялата "червена" общност изгуби един малък и важен за нас фен.

Венци и обичта му към ЦСКА ще почетем в днешния мач срещу Берое. Официална тениска на отбора ни с неговото име ще оставим на скамейката на футболистите, а мястото ще остане празно, сякаш Венци е там - сред своите съотборници и сбъдва мечтата си, която всички ние ще помним винаги.

Знаем, че нищо няма да смекчи болката Ви в този момент, но няма как да останем безучастни към трагедията, сполетяла нашия верен фен. Това е нашият начин да го почетем и да покажем съпричастността си към семейството Ви.

С дълбоко уважение,
Ръководството на ПФК ЦСКА София".

  Сподели
656