Левски са на гребена на вълната и ще победят Хебър на Любо Пенев


FUTBOL-TV

Левски са на гребена на вълната и ще победят Хебър на Любо Пенев

Левски - Хебър
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 03.09.2023 г.
Час: 21:15


Левски приема Хебър на "Герена" в среща от предстоящия кръг на родния шампионат. "Сините" приключиха с участието си в евротурнирите и ще се концентрират върху родния шампионат. След достойното представяне срещу Айнтрахт, сега на "Герена" пристига Хебър, воден от легендата на ЦСКА - Любослав Пенев. Очакванията са за интересен мач, а прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Треньорът на Левски - Николай Костов ще трябва да направи няколко промени в състава. Рокадите са необходими заради умората, която се натрупа у играчите и пътуването от и до Германия. Героят от първия мач с Айнтрахт - Асими Фадига почти сигурно ще стартира от първата минута. В Германия той се появи като резерва в последните минути и този път не успя да бъде полезен на съотборниците си. Сега обаче Асими ще е сред стартовите 11.

Асен Чандъров, Патрик-Габриел Галчев и Асен Митков вероятно също ще започнат като титуляри, тъй като са по-свежи, защото срещу Айнтрахт започнаха от резервната скамейка. Не е изключено във входа на двубоя в игра да се появят и младите Преслав Бачев и Кристиян Йовов. Под въпрос е Марин Петков. Той бе в групата на "сините" за мача в Германия, но все още лекува травма. Билал Бари е другият контузен в състава на Левски.

Хебър е една от приятните изненади през този сезон. Футболистите на Любослав Пенев показват съвсем различно лице спрямо миналата година и имат само две загуби. Точно една се очаква и промяната в състава на "гробарите" в сравнение с последния мач срещу Локомотив Пловдив. Никлай Николаев ще седне на пейката за сметката на Архан Исуф. Първият разочарова с изявите си срещу пловдивското Локо и бе заменен още не почивката. Като цяло Любо Пенев остана доволен от играчите си в мача, но бе бесен на съдията Валентин Железов. Така в състава не се очакват много корекции за двубоя на "Герена".

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ХЕБЪР 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
401