Матушев: От понеделник ще се готвим за срещата с ЦСКА


А. Павлов

Матушев: От понеделник ще се готвим за срещата с ЦСКА

Наставникът на Локо Пловдив Неделчо Матушев изрази задоволство след успеха на своите възпитаници срещу Академик с 3:0. Треньорът смята, че двубоят със студентите не е бил лек, въпреки категоричния резултат, като усърдието на смърфовете се е оказало от решаващо значение за победата.

"Труден мач. Поздравявам момчетата за старанието и постигнатата победа. Поредните три точки влияят добре на самочувствието ни. Това е хубаво за отбора. Надявам се да играем така добре всяка среща и да показваме добър футбол", коментира бившият треньор на Нефтохимик 1986.

"Видяхте, че дори при резултат 1:0 Академик трудно напускаше наказателното си поле. Още през първата част можехме да си решим мача. Пред нашата врата почти нямаше заплахи. Защо смених Саканоко ли? Той се старае да се развива, но не можа да изпълни задачите, които му поставих в тази среща. Това е всичко", отбеляза още Матушев.

"Утре ще дам почивка на състава, а от понеделник почваме да работим върху предстоящата среща с ЦСКА", хвърли треньорът поглед към следващия мач.

  Сподели
159