Левски ще се справи с Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Левски ще се справи с Локо Пловдив

Левски - Локомотив Пловдив
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 26.11.2016г.
Час: 15:00
Съдия: Георги Димитров



Левски приема Локомотив Пловдив на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 15-ия кръг на Първа лига. И двата отбора влизат в този двубой с победи и приповдигнато самочувствие. В предния кръг "сините" се наложиха с 3:1 като гост на Монтана в Ловеч. Локо пък взе градското дерби срещу Ботев, побеждавайки с 2:0. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - 1.

Треньорът на Левски Елин Топузаков прави всичко по силите си, за да може играчите му да са насочили вниманието си изцяло върху двубоя с "Пловдивското Юве", като никой в състава не мисли за идната сряда, когато 26-кратният шампион на България гостува на “Лудогорец Арена" в директен сблъсък с Лудогорец за първото място в класирането.

В травма е единствено Георги Костадинов, който със сигурност пропуска мача. Симон Сандберг отново остана извън групата на тима, но за сметка на това Роман Прохазка се завръща след наказание и е много вероятно да стартира като титуляр. Като цяло Топузаков има доста равностойни играчи и в последния момент ще направи своя избор за няколко поста. Единият от тях е Илиян Мицански. За него до последно ще се решава дали да стартира от първата минута. Самият Топузаков си пожела винаги да има съмнения относно състава, когато разполага с всички футболисти, а не когато има липсващи.

"Разчитам на всеки един и искам, когато му дам шанс, да дава най-доброто от себе си. В този сблъсък с Локомотив Пловдив - който направи по-малко грешки, той ще спечели. Съперникът е в подем, но нас това не ни интересува. По-важното обаче е как ние ще се представим на “Герена". Надявам се да продължим серията без допуснат гол у дома, тъй като това до известна степен е гаранция за успех", заяви треньорът на Левски.

В състава на Локо Пловдив няма проблеми с контузени играчи. Всички погледи на "Лаута" са насочени към Мартин Камбуров. Головата машина на "смърфовете" е един от кошмарите на Левски. Почти няма мач, в който Machine Gun да не се разпише в синята врата. Камбуров дори е отбелязвал хеттрик на "Герена", но по ирония на съдбата Марто не успява да вкара на Левски единствено с фланелката на ЦСКА. ""Надявам се да продължа традицията. Просто случва се и така. Със сигурност няма да е лесно. Левски не са допуснали гол на собствен терен. Надявам се да играем добре. На Герена имам положителни емоции и се надявам да продължат“, заяви Мартин Камбуров преди мача.

Треньорът на Локо Едуард Ераносян пък обяви Левски за фаворит. "При всички положения ще гостуваме с приповдигнато настроение. Знаем срещу кого излизаме. Ще се помъчим да играем добър футбол и да спечелим. Левски не е допуснал гол в домакинските си мачове от началото на сезона. Левски е единственият отбор, който не е победен от началото. Стъпили сме на земята и знаем, че Левски е фаворит в този двубой. В самия мач ще преценим как ще играем. Всички футболисти са здрави", заяви треньорът на "смърфовете".






Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

26 октомври Левски - Черно море 2:3 след прод. (Купа на България)
30 октомври Ботев Пловдив - Левски 1:1 (Първа лига)
04 ноември Левски - Черно море 1:0 (Първа лига)
12 ноември Левски - Септември София 2:0 (Приятелска среща)
20 ноември Монтана - Левски 1:3 (Първа лига)

Локомотив Пловдив:

25 октомври Локомотив Пловдив - Оборище 6:0 (Купа на България)
29 октомври ЦСКА - Локомотив Пловдив 0:1 (Първа лига)
02 ноември Локомотив Пловдив - Берое 1:1 (Първа лига)
12 ноември Локомотив Пловдив - Македония Гьорче Петров 7:0 (Приятелска среща)
20 ноември Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 2:0 (Първа лига)


Досегашни срещи:

Левски - Локомотив Пловдив

119 срещи
77 победи за Левски
25 равенства
17 победи за Локомотив Пловдив
Голова Разлика: 254:101 за Левски





ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
272