Арсенал е длъжен да бие Уулвс


И. Ангелов

Арсенал е длъжен да бие Уулвс

Уулвс - Арсенал 
Стадион: Молиню 
Дата: 20.04.2024 г. 
Час: 21:30 ч. 

Уулвс продължи серията си без победи на пет срещи с последното разочароващо 2:2 с Нотингам Форест в лигата последния уикенд. Тимът на Гари О'Нийл държи 11-ата позиция преди 34-я кръг на Висшата лига. 

Арсенал разочарова в загубата с 2:0 от Астън Вила в последния кръг, където не отправи и удар във второто полувреме, а след това тимът отстъпи и на Байерн Мюнхен мястото на полуфиналите в Шампионска лига. Това оставя Микел Артета с един единствен шанс за злато в сезона и това е ако тимът прескочи Ман Сити на върха в Англия до края на сезона. Разликата в момента е 2 точки.

Тимът е в почти перфектно здраве и само липсата на Юриен Тимбър продължава цял сезон. Ако психиката е наред гостите ще могат да се възползват от ключовите липси при домакините - Нето, Доусън, Белегард, а под въпрос са и Семедо и Аит-Нури.

Арсенал има 5 поредни победи над Уулвс. В 5 от последните 7 гостувания на "Молиню" Арсенал не допусна гол. В последните 4 поред срещу "вълците" "артилеристите" вкараха по най-малко 2 гола.

С тази статистика победата изглежда сигурна за тима на Артета, но след последната седмица, тук ще проличи и моралът на играчите и дали те имат готовност за битка до края.

Прогноза: Уулвс - Арсенал 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Арсенал (Микел Артета)
 
Рая
   
Салиба
Габриел
Уайт
Кивиор
Йодегор
Жоржиньо
Райс
Сака
Хаверц
Мартинели
Сарабия
Куня
Хи-Чан
Дохърти
Лемина
Гомез
Семедо
Буено
Килман
Гомеш
   
Са
 
Уулвс (Гари О'Нийл)

Обоснована прогноза: Уулвс - Арсенал 1:2

  Сподели
118