Вила смаза Шефилд, изравни Топ 2 (видео)


И. Ангелов

Вила смаза Шефилд, изравни Топ 2 (видео)

Шефилд Юнайтед посрещна Астън Вила в срещата от поредния двадесет и трети кръг на английската Висша лига. Днес домакините от Шефилд изоставаха с четири гола след само половин час игра и разочарованата публика почти опразни стадиона и не догледа финалното 5:0, с което тимът на Унай Емери застава в топ 4 на 5 точки под Ливърпул, заедно с Арсенал и Ман Сити с по 46 точки.

В 12-ата минута днес Уоткинс бе изведен зад защитата и стреля над влезлия в него вратар и в страничната греда, а МакГин добави за 1:0. В 16-ата минута Уоткинс стигна до своя гол след изключително подаване с външната част на крака на Дъглас Луиз, което остави нападателя сам под ъгъл с вратаря и той вкара за 2:0.

В 20-ата минута Уоткинс предостави и втора асистенция за Бейли и неговия красив фалц в ъгъла на вратата за 3:0. В 30-ата минута видяхме и най-красивия гол малко след пропуск на Тилеманс. Тук обаче халфът с прекрасен удар в горната греда и мрежата оформи 4:0.

До края на срещата Еми Мартинез се прояви на няколко пъти след като гостите свалиха оборотите, а крайното 5:0 беше оформено преди да изтекат 2 минути от второто полувреме, като тук отново Уоткинс прехвърли отбраната на противника за Морено и лесен гол от близо - 5:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
268