Марко Силва: Лено не е бутал момчето


Н. Гавазов

Марко Силва: Лено не е бутал момчето

Мениджърът на Фулъм Марко Силва настоя, че неговият вратар Бернд Лено не е бутнал момчето, което гони топките по време на срещата с Борнемут.

На Боксинг Дей Фулъм претърпя съкрушителна загуба с 3:0 като гост от намиращия се във форма Борнемут.

В края на мача, бързайки да поднови играта, Лено отне топката от въпросното момче, което не бързаше, а след това го избута с лявата си ръка.

Реферът Тим ​​Робинсън не реагира по никакъв начин на това, въпреки че стражът на "котиджърсите" вече имаше жълт картон по това време.

31-годишният германец по-късно се върна, за да се извини на момчето, а неговият мениджър е на мнение, че взаимодействието е било преувеличено.

 "Виждали ли сте го да блъска? Не видях това. Да, той се извини. Говорих с Бернд за това. Ясно е, че той отиде да говори с момчето след този момент като най-добрия професионалист, който е, наистина опитен играч, какъвто е. Той искаше да върне бързо топката в игра. Момчетата, които са край тъч линията, не знам кой им даде инструкции винаги да държат топката, за да забавят отново началото на мача.

Добре, ние губим, той изтича към топката. Аз не виждам да го бута. Бернд докосна момчето с топка, той не го бутна. Не съм англичанин, но знам разликата между едната дума и другата, и ние трябва да кажем истината в този момент“, заяви Силва.

  Сподели
185