Емери: Недоволен съм от нашето поведение


Н. Гавазов

Емери: Недоволен съм от нашето поведение

Мениджърът на Астън Вила Унай Емери коментира победата на своя отбор в мача от 17-ия кръг на английската Висша лига с Брентфорд ( 2 :1).

"Разбира се, че сме доволни от резултата и начина, по който се върнахме в мача. Недоволен съм от нашето поведение. Искам да анализирам ситуацията с играчите.

Това не е моят стил. Опитваме се да уважаваме всички, но когато играчите излязат на терена, се вълнуват и това си личи. Това може да се случи, но искам да работя върху това.

Червеният картон на Камара и поведението на някои играчи - не искам това да се повтаря.

Моето послание е уважавайте всички, уважавайте опонента си, уважавайте себе си, уважавайте съдията. Днес малко си загубихме акъла заради едни действия. Искам да се съсредоточа върху възстановяването и да се опитам да го контролирам. Трябва да продължим да развиваме нашия тим.

Спечелването на мача и връщането в играта беше невероятно, но все още има какво да се работи върху това как да се справяме със ситуации след гол. Не искам подобни ситуации да се случват в моя отбор", заяви Емери.

Да припомним, че след тази победа тимът от Бирмингам спечели 38 точки. Отборът на Унай Емери се изкачи до второ място в класирането на Висшата лига, на една точка зад лидера Арсенал. Брентфорд е на 12-о място с 19 точки.

  Сподели
273