Емери: Отваряме нова глава през новия сезон


Н. Гавазов

Емери: Отваряме нова глава през новия сезон

Мениджърът на Астън Вила Унай Емери коментира победата с 4:0 над Евертън в мач от втория кръг на Висшата лига на Англия.

"Трябваше да покажем подобна реакция. За момента балансът не е достатъчно добър, защото след два мача имаме само три точки. Но ми хареса как реагирахме днес и се надявам да продължим в същия дух. Действахме добре на контраатака и не позволихме на съперника да прави такива. Искаме да градим играта си по този начин. Чувствам се добре. Посвещаваме тази победа на контузените играчи, които не успяха да играят днес. Сега ни предстои двубой в Лигата на конференциите.

Отваряме нова глава през новия сезон. Днес започнахме добре. Балансът ни е пет гола за нас и пет допуснати. Видях доста позитиви тук у дома, както бе и през миналата година, но трябва да поемем по нов път, да изградим силна връзка с феновете ни. Днес бяхме ядосани, много ядосани заради загубата миналата седмица и си изляхме яда. Трябва да се учим от грешките си. Направихме много хубави неща, но имаше и такива, които можеше да направим по-добре", заяви Емери.

  Сподели
217