Рио: Кой спря Унай Емери? Бруно


Н. Гавазов

Рио: Кой спря Унай Емери? Бруно

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд очаква полузащитникът Бруно Фернандеш да стане постоянен капитан на "червените дяволи" от следващия сезон.

В момента защитникът Хари Магуайър все още е капитан на Юнайтед, но след като спря да бъде титуляр този сезон, Фернандеш е този, който най-често носи лентата.

В неделя Бруно доказа, че е истински лидер с гола си да осигури победата на Юнайтед с 1:0 срещу Астън Вила. След този мач 28-годишният португалец се удави в комплименти от Фърдинанд.

"Прекъснахме тяхната серия от 10 мача без загуба. Унай Емери направи чудеса и кой го спря? Бруно. Седнете удобно, Унай. Върнете се в реалността и знайте мястото си.

Заслужавахме да спечелим този мач. Видяхте ли представянето на Бруно? Уау.

Този ​​човек... Той се представя изключително. Ако играеше за Арсенал, вероятно щяха да му поставят статуя до "Емирейтс" досега, като се има предвид представянето му!

Ще бъде ли Бруно капитан през следващата година? Мисля, че 100 процента ще бъде. Той беше най-ефективният играч за нас от преместването му насам.

Той вече носи лента на ръката, когато Магуайър не играе. Мисля, че ще бъде естествено той да стане капитан през следващия сезон", заяви  Фърдинанд в канала си в YouTube.

  Сподели
506