Джерард коментира победата на Астън Вила


Н. Гавазов

Джерард коментира победата на Астън Вила

Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард говори за победата на тима над Саутхемптън в мача от 8-ия кръг на Висшата лига. Единственото попадение в 41-ата минута отбеляза халфът Джейкъб Рамзи.

"Откакто съм тук, често не успявахме да спечелим, въпреки че играехме добре. И бе наистина ужасно, неприятно за нас. Затова днешната ни победа не е стилна и не е красива, но е смела. Борихме се, бяхме единни на терена. И имаше наистина силно представяне в играта без топка - момчетата заслужават похвала за това. Когато ограничавате съперника, това винаги удвоява шансовете ви.

В даден момент от мача ни липсваше качеството на последния пас, но в крайна сметка успяхме. Доволен съм от победата ни, а също и от сухата мрежа, защото това ще ни даде възможност да развиваме играта си по-спокойно. Сега ще отидем в Лийдс с много повече увереност.

С изкачването на таблицата ще се чувстваме по-спокойни и по-уверени. Убеден съм, че нашият състав има достатъчно качество, за да играе все по-естетично. За нас обаче е важно винаги да пазим характера и духа. Показахме това в последните два мача", заяви Джерард.

  Сподели
517