Бари посъветва Милнър да уреди бързо бъдещето си


Н. Гавазов

Бари посъветва Милнър да уреди бързо бъдещето си

Халфът на Манчестър Сити Гарет Бари предупреди футболистът на Астън Вила Джеймс Милнър да разреши своето бъдеще възможно най-бързо, защото има опасност да бъде засегнат от ситуацията, съобщава Daily Mail . Както е известно, Милнър е силно свързван това лято с трансфер на Йистланд и "гражданите" вече отправиха една оферта от 24 милиона паунда, която бе отхвърлена от Вила.

Бари премина през подобна ситуация преди две години, когато мениджърът на Вила Мартин О'Нийл не му позволи да премине в Ливърпул. Националът на Англия предупреди Милнър, че трябва да сложи край на несигурността, така че да успее да се съсредоточи около подготовката си за новия сезон.

"Моят съвет към него е да се опита да разреши ситуацията възможно най-бързо", заяви Бари пред Daily Mail.

"Психически е много трудно да се справи човек и да се пренастрои. Веднага когато разбрах, че аз няма да премина и оставам във Вила, от мислите ми отпадна въпроса къде ще ходя. Съвета ми е да говори по-бързо с Мартин О'Нийл и да се опита да реши ситуацията, а след това да се концентрира върху това, което трябва да направи през сезона. Той има дълга кариера пред себе си", завършва Гарет.

 

 

  Сподели
268