Суонзи – Тотнъм: Лондончани ще се затруднят, но ще надделеят


FUTBOL-TV

Суонзи – Тотнъм: Лондончани ще се затруднят, но ще надделеят

Суонзи - Тотнъм
Стадион: "Либърти", Суонзи
Дата: 05.04.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Джонатън Мос


Тотнъм гостува на Суонзи в сряда вечер в преследване на 6-та поредна победа от всички турнири. Домакините от своя страна са активно в борбата за оцеляване и също ще гонят до последния съдийски сигнал положителен резултат.

"Лебедите" изпуснаха преди няколко възможността да победят на свой терен предпоследния Мидълзбро след нулево реми, което позволи на Хъл да се приближи на една точка от водения от Пол Клемънт тим. Суонзи показа лек спад в последните 5 кръга след 3 загуби и само един триумф, но трябва да се отбележи, че и трите разочарования се случиха при гостувания, а отборът традиционно играе лошо във визити през тази кампания. С контузии за този мач са Анхел Ранхел, Лий Бритън и Нейтън Дайер, докато Раутлидж може отново да е извън групата по лични причини. По-тревожното за "лебедите" е евентуалната липса на изпитващия болки в глезена Фернандо Йоренте, който е основният реализатор на тима и неговата липса се усети при равенството с Боро.

При Тотнъм не се видя кой знае каква слабост в гостуването на Бърнли, което беше спечелено спокойно с 2:0 и приближи лондончани на 7 точки от лидера Челси. "Шпорите" са в чудесна форма със записани 5 поредни победи и реализирани внушителните 17 попадения. Продължават да са извън игра Дани Роуз, Ерик Ламела и Хари Кейн, а през уикенда контузии получиха Хари Уинкс и Виктор Уанеяма, макар че при кениеца на пръв поглед не е толкова тежко положението. Атаката ще бъде водена отново измежду някой от Виктор Янсен или Хюн-Мин Сон, докато в центъра на терена можем да видим съвсем други футболисти в лицето на Муса Дембеле и Муса Сисоко.

Суонзи е един от любимите съперници на Тотнъм с 9 поражения от лондончани в 10 двубоя и допуснати най-малко 2 гола в предишните 6 сблъсъка. С оглед на добрата форма на противника можем да очакваме "лебедите" в здрава защита и търсене на попадение единствено при контраатака или статично положение. На "шпорите" няма да им е лесно срещу толкова отбраняващ се отбор, а и отсъствието на Хари Кейн ще ги затрудни в предни позиции, но все пак ще вземат минимална победа.

Прогноза: Суонзи - Тотнъм 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Суонзи:

25 февруари Челси - Суонзи 3:1 (Висша лига)
04 март Суонзи - Бърнли 3:2 (Висша лига)
11 март Хъл Сити - Суонзи 2:1 (Висша лига)
18 март Борнемут - Суонзи 2:0 (Висша лига)
02 април Суонзи - Мидълзбро 0:0 (Висша лига)

Тотнъм:

26 февруари Тотнъм - Стоук Сити 4:0 (Висша лига)
05 март Тотнъм - Евертън 3:2 (Висша лига)
12 март Тотнъм - Милоул 6:0 (ФА Къп)
19 март Тотнъм - Саутхемптън 2:1 (Висша лига)
01 април Бърнли - Тотнъм 0:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Суонзи - Тотнъм

42 срещи
8 победи за Суонзи
8 равенства
26 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 92:45 за Тотнъм

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
284