Милан ще стигне до продължения на Олд Трафорд


.

Милан ще стигне до продължения на Олд Трафорд

Манчестър ЮнайтедМилан
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Час: 21:45
Съдия: Масимо Бусака (Швейцария)


Манчестър Юнайтед и Милан излизат един срещу друг в най-интересния 1/8-финал реванш на Шампионската лига. Мачът има особен заряд, тъй като “червените дяволи” за пръв път са изключително близо до това да отстранят най-неприятния си съперник в Европа, а и се очаква на “Олд Трафорд” да се завърне един от любимците на “Червената Армия” Дейвид Бекъм.

Положението в лагера на английския шампион е спокойно, но не до такава степен, че момчетата на Сър Алекс Фъргюсън да се отпускат. За да завършат този сезон по успешен начин те трябва да изминат още много път. Във Висшата лига нещата вървят добре като Юнайтед е лидер в класирането, макар да може да бъде изместен от Челси, който има мач по-малко. За двата тима предстоят тежки мачове до края, а Арсенал, който е с най-леката програма дебне за своя шанс.

В последния кръг без много да се напрягат “червените дяволи” взеха ценни три точки като гост на Уулвърхемптън, печелейки с 1:0 с гол на не остаряващия пол Скоулс. В този мач не игра суперзвездата Уейн Рууни, което се отрази на атаката на манчестърци.

В Милан също могат да са доволни, тъй като поддържат дистанция от само 4 точки зад шампиона Интер в Серия А, макар по едно време разликата а беше цели 9. За последно подопечните на Леонардо направиха 0:0 с друг претендент за титлата – Рома на “Олимпико”, което може да се приеме за добър резултат.

За щастие на Сър Алекс Фъргюсън Уейн Рууни вече тренира и явно травмата в коляното му не е толкова сериозна.  С травма е Майкъл Оуен, който няма да се появи в игра до края на сезона. Майкъл Карик е наказан след червения си картон в Милано. Това означава, че Фърги няма да може да заложи на любимата си тактика в тежките битки 4-5-1, но пък със сигурност ще видим Димитър Бербатов сред титулярите като подкрепа от по-задни позиции на Рууни.

За Леонардо добрата новина е завръщането на Алешандре Пато. От лека травма е възстановен и Кларънс Сийдорф. Въпросът е дали той ще бъде избран пред Бекъм. Очаква се Милан да атакува с трима в лицето на Роналдиньо, Бориело и Пато.

Милан не е отбор, който ще се предаде въпреки негативния резултат на “Джузепе Меаца”. Все пак ще бъде изключително трудно “росонерите” да надделеят с два гола разлика на “Олд Трафорд”.Техният шанс е двубоят да се превърне в голова рулетка, в която да спечелят. Дали пък няма да стане точно така и да видим продължения на “Олд Трафорд”. Коефициентът за 2:3 изкушава.

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

16 февруари Милан - Манчестър Юнайтед 2:3 (Шампионска лига)
20 февруари Евъртън - Манчестър Юнайтед 3:1 (Висша лига)
23 февруари Манчестър Юнайтед - Уест Хем 3:0 (Висша лига)
28 февруари Астън Вила - Манчестър Юнайтед 1:2 (Карлинг Къп, Финал)
06 март Уулвърхемптън - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)

Милан:

16 февруари Милан - Манчестър Юнайтед 2:3 (Шампионска лига)
21 февруари Бари - Милан 0:2 (Серия А)
24 февруари Фиорентина - Милан 1:2 (Серия А)
28 февруари Милан - Аталанта 3:1 (Серия А)
06 март Рома - Милан 0:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Милан
9 мача
4 победи за Манчестър Юнайтед
0 равенства
5 победи за Милан
Голова Разлика: 13:9 за Милан

В първия мач:
16 февруари Милан - Манчестър Юнайтед 2:3 (Шампионска лига)

Коефициенти от bet365:
Манчестър Юнайтед - 1.72
Равен - 3.60
Милан - 5.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
242