Лопетеги: Не мислим за следващия си съперник


Н. Гавазов

Лопетеги: Не мислим за следващия си съперник

Старши-треньорът на Порто Жулиен Лопетеги коментира срещата-реванш от осминафиналите на Шампионска лига с Базел, в която "драконите" постигнаха победа с 4:0 и с общ резултат 5:1 се класираха за следващия кръг на турнира.

"Не е толкова лесно да постигнем това, което сега направихме. Базел проведе превъзходна кампания, така че не бе съвсем лесно. Моите играчи показаха целеустременост, заслужиха тази победа и ние сме щастливи. Ситуацията с Данило бе драматична, но по пътя за болницата той дойде в съзнание. Мисля, че с него всичко ще е наред. Тази победа е посветена на него", заяви Лопетеги.

"Добре работихме днес. Прекрасно действахме срещу организиран отбор и аз се гордея с момчетата. Не мислим за следващия си съперник. Имаме същите амбиции както преди. Играчите упорито се трудят, за да постигат победи. Момчетата трябва да бъдат щастливи да стигнат толкова далече, но те не престават да вярват в по-голямото. Всеки път по-добре се справяме с тези задачи, които стоят пред нас във всички турнири. Успешно се нагодихме към стила ма съперника. Губейки Данило ние се лишихме от дълбочина на фланга, но намерихме начин да решим проблема", завърши специалистът.

 

  Сподели
86