Ди Матео: Късметът ни избяга


Н. Гавазов

Ди Матео: Късметът ни избяга

Старши-треньорът на Шалке 04 Роберто Ди Матео сподели мнение за срещата-реванш от осминафиналите на Шампионска лига с Шалке 04. Както е известно, немският отбор победи съперника си с 4:3, но с общ резултат 4:5 отпадна от надпреварата.

"Проведохме отличен мач и мечтаехме за класиране за следващия кръг. Вкарахме четири гола на Реал, но това се оказа недостатъчно за да отидем на четвъртфинал. Радваме се, но в същото време сме тъжни. Късметът ни избяга, защото и в двата мача топката попадаше в гредата", заяви Ди Матео.

"Роналдо осигури резултата в първата среща, сега се получи същото. Можехме да усложним живота на Реал, атмосферата за тях не бе добра. Въпреки всичко, смятам Анчелоти за великолепен треньор от световна класа", добави италианецът.

"Не позволихме на съперника да диктува своите условия и поради това и натиска, на тях не им бе лесно. Нашият отбор е млад, но дадохме всичките си сили и може да бъдем доволни от себе си. Вкарахме четири гола и показахме смел футбол. Когато Реал играе, всички очакват само победи. Феновете? те имат право да изказват своето мнение", завърши Ди Матео.

 

  Сподели
129