Жиру: Продължавам да страдам заради пропуските си


Н. Гавазов

Жиру: Продължавам да страдам заради пропуските си

Нападателят на Арсенал Оливие Жиру призна, че продължава да бъде потресен от своите пропуски в мача с Монако в сряда вечер. Една от главните причини за поражението с 3:1 от средняка в Лига 1 е неуспешната игра на Жиру, който бе начело на атаката на своите. В хода на срещата французинът пропиля с лека ръка шест стопроцентови възможности, включително и две на празна врата. Оливе е в шок от това.

"Продължавам да изпитвам болка, това наистина е трудно. Но никога не съм се предавал в своята кариера и преди съм имал такива трудни мачове. Като играч не съм по-добър или по-лош, отколкото преди три дни, важното е да запазя духа си и своята увереност", заяви Жиру.

"Трудно бе, защото нищо не се получаваше, всичко ми се отдаваше много трудно. Опитах се да запазя концентрация, но разбирам, защо мениджърът поиска да ме смени. Ако си нападател, от теб се очаква повече. Добре играх през последно време и вкарах много голове, но когато изпускаш подобни моменти, това те кара да се усъмниш в себе си. Продължавам упорито да работя и в най-скоро време ще се реабилитирам", добави французинът.

 

  Сподели
160