Шмидт: Трябва да играем по-добре, отколкото в Бундеслигата


Н. Гавазов

Шмидт: Трябва да играем по-добре, отколкото в Бундеслигата

Старши-треньорът на Байер Леверкузен Роджер Шмидт сподели мнението си за срещата от осминафиналите на Шампионска лига с Атлетико. Наставникът на "аспирините" призна, че възпитаниците му трябва да покажат максимум усилия, ако искат д се надяват на успех.

"Груповата фаза се оказа трудна, но на този стадии ни очаква още по-сериозен съперник. Атлетико разполага с добър отбор. През миналия сезон мадридчани играха на финал, вече няколко години те демонстрират високо ниво на игра. Но ние искаме да покажем на феновете, че имаме своите шансове да се класираме за следващата фаза на турнира", заяви Шмидт.

"Не сме фаворити в дуела. Утре ще проведен само първите 90 минути от общо 180 и трябва да покажем, че може да създадем проблеми на Атлетико. За да се класираме за следващата фаза, ние трябва да проведем два идеални мача. Ако постигнем положителен резултат утре, в реванша може всичко да се случи. Атлетико разполага с психически устойчив отбор. Никой не обича да играе срещу него. Утре трябва да играем на много по-високо ниво, отколкото в Бундеслигата", добави специалистът.

 

  Сподели
85