Симеоне: Отнасяме се с уважение към Байер


Н. Гавазов

Симеоне: Отнасяме се с уважение към Байер

Старши-треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне сподели мнението си за срещата с Байер Леверкузен от осминафиналите на Шампионска лига. Мачът е утре, от 21:45 часа българско време и аржентинският специалист призна, че въпреки статута на фаворит, той и възпитаниците му се отнасят с уважение към съперника.

"За нас това е много важен мач. Искаме да контролираме хода на двубоя и да владеем топката, но заедно с това трябва да сме нащрек. Ако повече владеем топката, Байер сериозно ще ни притиска, за да си върне коженото кълбо", заяви Симеоне.

"Имаме отлично настроение и сме пълни с ентусиазъм. Но трябва да сме концентрирани и за този аспект винаги е от голямо значение за играта ни. Много е важно да уважаваш съперника. Байер има отличен треньор и великолепни футболисти, това е много балансиран отбор. Не знам, дали започнаха повече да ни уважават, заради неотдавнашните успехи, може би има и по-привлекателни съперници от нас, но ние вече сме тук. Не се смятаме за фаворити. Двубоите започват при 0:0 и всичко може да се случи", каза още аржентинецът.

 

  Сподели
90