Равенства белязаха днешния ден в Шампионска лига


FUTBOL-TV

Равенства белязаха днешния ден в Шампионска лига

Отборите на ПСЖ и Челси не успяха да се победят, завършвайки наравно при резултат - 1:1 в първи сблъсък от 1/8-финалите на Шампионската лига. Тимът на Жозе Моуриньо откри резултата в 36-ата минута с попадение на Бранислав Иванович с глава. Джон Тери центрира, а Гари Кейхил чукна топката с пета към Иванович, който от своя страна прати кълбото в мрежата на Сиригу за 0:1.

Единсон Кавани изравни резултата в 55-ата минута. Уругваецът остана непокрит в наказателното поле и успя да засече центриране на Блес Матюиди, без да остави шансове на Тибо Куртоа - 1:1. В следващата атака Ибрахимович стреля, Куртоа спаси, а при добавката Лавеци не успя да се разпише. Малко преди края и Единсон Кавани пропусна да се разпише от добра възможност и по този начин играчите на ПСЖ не успяха да стигнат до обрат в мача.

С равенство, но нулево, завърши и другата среща от Шампионска лига, играна по същото време, между тимовете на Шахтьор Донецк и Байерн Мюнхен. Срещата, която се игра в Лвов заради сложната военна обстановка в Донецк, завърши при резултат 0:0. Баварците изиграха сравнително скучен мач и по всичко изглеждаше, че равенството влиза в сметките им. Гостите завършиха двубоя с човек по-малко на терена, като в 65-ата минута Чаби Алонсо бе изгонен от игра за втори жълт картон.

  Сподели
180