Масимо Одо: Доволни сме, че неутрализирахме натиска на Реал


.

Масимо Одо: Доволни сме, че неутрализирахме натиска на Реал

Защитникът на Милан Масимо Одо, който се представя колебливо от началото на сезона, снощи показа наистина много добра игра и успя да неутрализира атаките на нападателите на Реал Мадрид с което им попречи да измъкнат трите точки на "Сан Сиро" в мач от турнира Шампионска лига завършил при резултат 1:1.


"Мачове като този с Реал са специални. Всички го усещаме. Атмосферата е невероятна", коментира Одо пред журналист на Tuttosport след двубоя.

"Подобни срещи винаги са изпълнени с огромен заряд и спектакълът е еднакво грандиозен както за феновете по трибуните, така и за футболистите, които играят на терена", продължава Одо.


"Благодаря на треньора Леонардо за това, че ми гласува доверие. Знам, че в последно време не съм много убедителен, но никога не съм губил вярва във възможностите си и в крайна сметка това ми помогна да си върна титулярното място", продължи защитникът на Милан.


"Доволен съм, че неутрализирахме натиска на Реал. Имаше моменти в мача, в които те бяха навсякъде и заплахата от гол постоянно висеше, но в крайна сметка стискахме зъби и отблъсквахме атаката. Можехме да спечелим срещата, но още по-лесно бе да я загубим. В случая съм доволен от точката", заключи 33-годишният Одо.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
156