Венгер е разочарован от второто място в групата


Н. Гавазов

Венгер е разочарован от второто място в групата

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер не скри своето разочарование след поражението от Наполи с 0:2. Независимо от всички уверения на французина преди мача, още в първите минути на срещата в Неапол стана ясно, че "артилеристите" възнамеряват да запазят силите си и са готови на равенство.

В хода на двубоя Наполи играеше все по-силно и по-силно, а Арсенал продължаваше да демонстрира посредствен футбол. Всичко това доведе до победа за домакините с 2:0 - още един гол и лондончани щяха да се сбогуват с Шампионска лига.

"Разочарован съм, че не спечелихме групата, защото чувствах, че бяхме способни на повече. От друга страна, тази вечер можеше да бъде много по-лоша. Разбира се, второто място в квартета обещава по-труден жребии. Последните 4-5 години получаваме много силни съперници, поради това се надявам, че този път късметът ще ни се усмихне. Виждайки отборите, които могат да ни се паднат, знаем, че това ще е труден жребии. Но пък се класираме за плейофите за 14-ти пореден път и може би числото 14 ще ни донесе късмет", заяви Венгер.

 

  Сподели
121