Дешан предупреди своите: Внимавайте с Милан


.

Дешан предупреди своите: Внимавайте с Милан

Наставникът на Олимпик Марсилия Дидие Дешан, в навечерието на срещата от 1 кръг на груповата фаза на Шампионската лига с Милан, напомни за победата на марсилци над "росонерите" през 1993 година, но не пропусна да отбележи, че срещите с италианските отбори винаги са били трудни и сложни.

"Милан - това е Милан. В този клуб играят много опитни и целеустремени играчи. Нашата задача е да ги победим. Леонардо има на разположение играчи, които такива срещи не ги стряскат и за които мач от Шампинската лига не е новина. Доколкото разбирам няма да е нужно такива футболисти да бъдат настройвани за игра", заявява Дешан пред L'Equipe.

"Ние обаче имаме шанс да влезем в историята и аз се надявам, че тя ще се окаже така успешна както през 1993 година( тогава Олимпик победи Милан на финала на Лигата). Към предстоящия мач ние сме длъжни да подходим много отговорно и да бъдем много внимателни защото миланци идват тук за резултат. Срещите с италианските отбори, които умеят да се защитават са винаги сложни. Освен това те имат големи традиции. Срещите с Милан, Ювентус и Интрер са винаги много особени", завършва Дешан.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
168