Раниери: През последните седмици изобщо не ни върви


Н. Гавазов

Раниери: През последните седмици изобщо не ни върви

След загубата от Олимпик Марсилия с 0:1 в първа среща от осминафиналите на Шампионската лига, старши-треньорът на Интер Клаудио Раниери се оправда с лошия късмет, който преследва неговия отбор напоследък. Както е известно, „нерадзурите" контролираха хода на събитията, но в крайна сметка получиха гол в третата минута на допълнителното време.

„През последните седмици изобщо не ни върви. Пропуснахме гол когато на практика мача завърши. А до този момент контролирахме изцяло събитията на терена. Но поне доказахме, че отборът ни е пълен с енергия. Мисля, че в реванша при подкрепа от страна на трибуните ще поправим нещата. От моя гледна точка играхме с настроение, създадохме много опасни положения като при това не рискувахме. За съжаление, не се възползвахме от шансовете си за гол, а Жулио Сезар направи единственият сейв, който доведе до гол! Сега пред нас стои трудна задача, но ние сме достатъчно сили за да вкараме в Милано, така че мачът обещава да бъде увлекателен", призна Раниери на пресконференция след мача.

„Разочарован съм от изхода, но единственият начин да заличим раната е да работим още повече", допълва италианският специалист.

 

  Сподели
169