Интер измъкна победата в Москва (видео)


В. Мухарски

Интер измъкна победата в Москва (видео)

Интер победи като гост ЦСКА Москва с 3:2 в мач от група "В" на Шампионската лига. Двубоят бе официален дебют в турнира за новия треньор на италианците Клаудио Раниери. Както вече стана ясно той замени на поста Жан Пиеро Гасперини, който бе уволнен след серия от слаби резултати. Един от тях бе именно в турнира Шампионска лига, когато преди две седмици европейският клубен шампион от 2010 година загуби сензационно с 0:1 у дома от турския Трабзонспор. По същото време тогава Думбия вкара два гола за ЦСКА Москва при гостуването на Лил – 2:2.

Inter Milan's Lucio (2nd R) Celebrates

Двубоят тази вечер в руската столица бе интересен и предложи доста емоции на зрителите. Още в 6-ата минута Лусио откри резултата на "Лужинки", а Пацини в 23-ата минута удвои за гостите от Италия. При второто попадение с асистенция се отчете Нагатомо. За ЦСКА точен бе Дзагоев в продължението на първото полувреме.

Inter Milan's Yuto Nagatomo (L) Fights

След почивката домакините все пак успяха да стигнат до равенство. Точен за "армейците" от Москва бе звездата на отбора Вагнер Лав в 77-ата минута. Радостта на руснаците не бе дълга, защото само 120 секунди по-късно Мауро Сарате даде нова преднина на Интер. В оставащите минути пред Сейду Думбия и Лав се откриха добри възможности, но и двамата нямаха късмет пред гола. По този начин отборът на Интер взе победата и важни три точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
150