Манчини: Това е много важен ден в историята на клуба


Н. Гавазов

Манчини: Това е много важен ден в историята на клуба

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини сподели своето мнение за срещата от Шампионската лига с Наполи. Както е известно, на „Етихад Стейдиъм" „гражданите" не оправдаха очакванията и завършиха 1:1 с „партенопеите", като в 69-та минута резултатът бе открит от Кавани след асистенция на Маджо. Пет минути по-късно от пряк свободен удар Коларов възстанови равенството.

„Това е забележителен и много важен ден в историята на клуба. След дълги години на очаквания, ние най-после играхме в Шампионската лига. Очаквах да се получи труден мач и точно така стана - Наполи се защитаваха много добре, а когато атакуваха бяха много опасни. Смятам, че ние играхме добре, но допуснахме гол, който ни попари. Продължихме обаче с добрата си игра, вкарахме и аз съм щастлив", заяви Манчини за Sky Sports 2.

"Нека не забравяме, че играем първия си мач в Шампионската лига и може би, някои от играчите искаха сами да спечелят двубоя. Но за нас важното бе, че се представихме добре. Следващият мач? Следващият мач в Мюнхен ще победим", допълва наставника на Сити.

 

  Сподели
142